A murit în timp ce făcea amor cu un partenerul ei în maşină. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Alena Styukhina, o tânără de 15 ani din Rusia, a murit intoxicată cu gazele toxice de eşapament în timp ce făcea amor cu iubitul ei în vârstă de 22 de ani. Artyom Dorogov le-a spus anchetatorilor că a lăsat motorul pornit ca să fie cald în maşină.

RomaniaTV.net
04 feb. 2018, 10:56
A murit în timp ce făcea amor cu un partenerul ei în maşină. Ce s-a întâmplat cu tânăra

O adolescentă de 15 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon în timp ce făcea sex în maşină cu iubitul ei. Cei doi se aflau în maşină într-un garaj închis, dar porniseră motorul, ca să se încălzească.

Tragedia a avut loc în satul Zemetchino, din Rusia. Tânărul a fost acuzat de omor prin imprudenţă şi sex cu minori. Alena îl cunoscuse pe tânăr în timpul vizitei sale la rudele din sat şi s-a dus cu el în garaj să întreţină relaţii intime.

El le-a povestit poliţiştilor că şi-a dat seama de pericol, dar a leşinat în timp ce a încercat să iasă din maşină. Când şi-a recăpătat cunoştinţa, a fugit din garaj, în timp ce Alena era leşinată în maşină. Rudele lui au chemat serviciul de urgenţă, dar paramedicii nu au mai reuşit să facă nimic pentru tânără, care murise deja.