A murit în timp ce se apăra de câinii comunitari

Un bătrân de 72 de ani, din localitatea călărăşeană Gurbăneşti, a murit după ce, în timp ce se deplasa cu bicicleta, a fost atacat de mai mulţi câini. Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale.

RomaniaTV.net
30 iul. 2012, 14:28
A murit în timp ce se apăra de câinii comunitari

Bărbatul s-a lovit la cap, iar cadrele medicale ale Punctului de Ambulanţă Fundulea au constatat că acesta a murit din cauza traumatismelor cranio-cerebrale sufeirte.

„Secţia de Poliţie Rurală Tămădău a fost sesizată că I. Florea, de 72 ani, din localitate, a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe strada Bisericii, din comună. La un moment dat, a încercat să scape de mai mulţi câini care s-au repezit asupra sa, după care s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de scurgere a apei pluviale, în cădere acesta lovindu-se la cap. Medicii au constatat decesul acestuia la Punctul de Ambulanţă Fundulea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Cadavrul a fost transportat la SML Călăraşi pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a murit bătrânul.