A murit Kirstie Alley. Actriţa premiată cu Emmy pentru serialul „Cheers” avea 71 de ani

A murit Kirstie Alley. Actrița, care s-a stins din viață la 71 de ani, a câştigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub în popularul serial. Născută în Wichita, Kansas, a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” şi în seria de filme „Look Who's Talking”.

06 dec. 2022, 08:31
A murit Kirstie Alley. Actriţa premiată cu Emmy pentru serialul „Cheers” avea 71 de ani
Kirstie Alley avea 71 de ani

A murit Kirstie Alley. Comunicatul familiei nu a specificat cetip de cancer avea, dar a precizat că acesta a fost „descoperit recent”. „A fost înconjurată de cea mai familie şi a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârşite de a trăi şi pentru orice aventuri o aşteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o şi mai uimitoare mamă şi bunică„, se arată în anunțul familiei.

A murit Kirstie Alley

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme „Uite cine vorbeşte„, i-a adus un omagiu pe Instagram. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie! Ştiu că ne vom revedea„, a scris el alături de o fotografie cu ea.

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularităţii sale şi a continuat să apară până la sfârşitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câştigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”.

Citește și: Amber Heard vrea rejudecarea procesului cu Johnny Depp! Actrița este în faliment și nu are de unde să-i platească fostului soț zece milioane de dolari!

Dieta cu care Kirstie Alley slăbise 20 kg

Kirstie Alley era una dintre vedetele de la Hollywood căreia kilogramele i-au dat mari bătăi de cap de-a lungul timpului. A avut perioade în care, cu ajutorul unor diete personalizate foarte eficiente, a câştigat lupta cu kilogramele în plus, urmate de perioade în care devenea de nerecunoscut din pricina excesului de grăsime.

În anul 2015, actriţa reuşea să slăbească peste 20 kg. Şi-a menţinut o lungă perioadă de timp formele de fotomodel cu ajutorul anumitor trucuri de la care nu a mai făcut rabat nici după ce şi-a atins greutatea propusă. În prezent, însă, actriţa se confruntă din nou cu probleme de greutate.

„În 2008 am început să cresc în greutate și îmi spuneam că arăt bine și la 68 de kilograme, apoi la fel mi-am spus și la 70 de kilograme. Când am ajuns la 75 de kilograme, mă bucurăm că încă îmi mai vin hainele. Nimeni nu îmi spunea că sunt grasă și uite așa am ajuns încetul cu încetul la 104 kilograme„, povestea actrița într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani.