Bomba serii! Amber Heard vrea rejudecarea procesului cu Johnny Depp! Actrița este în faliment și nu are de unde să-i platească fostului soț zece milioane de dolari!

Amber Heard a depus un recurs la tribunalele din Virginia, cerând anularea deciziei sau un proces cu totul nou în cazul defăimării împotriva fostului ei soț Johnny Depp. Amber a pierdut acest proces la începutul acestui an.

05 dec. 2022, 18:54
Bomba serii! Amber Heard vrea rejudecarea procesului cu Johnny Depp! Actrița este în faliment și nu are de unde să-i platească fostului soț zece milioane de dolari!

Amber Heard vrea rejudecarea procesului cu Johnny Depp! În iunie, Depp, în vârstă de 56 de ani, a primit 10,35 milioane de dolari într-un verdict da,t după ce echipa sa de avocați a obținut o victorie  în legătură cu articolul de opinie a lui Amber Heard din Washington Post, despre care aceștia susțineau că este defăimător. Amber îl acuza pe fostul ei soț de abuz domestic

Amber Heard vrea rejudecarea procesului cu Johnny Depp!

Într-un document de 68 de pagini datat la sfârșitul lunii noiembrie, avocații lui Heard scriu că instanța „a împiedicat în mod necorespunzător juriul să ia în considerare mai multe cazuri în care Heard a raportat ”abuzul lui Depp unui medic”

”Dacă nu este anulată, excluderea de către instanța de judecată a rapoartelor contemporane de abuz domestic către profesioniștii medicali va face mai dificil pentru alte victime ale abuzului să dovedească acuzațiile de abuz și probabil să le determine să se prezinte.De asemenea, acest caz nu ar fi trebuit niciodată să fie judecat, deoarece o altă instanță a ajuns deja la concluzia că Depp a abuzat de Heard în mai multe ocazii”, au scris avocații lui Heard, referindu-se la hotărârea Înaltei Curți de Justiție din Regatul Unit într-un proces separat pentru defăimare intentat de Depp că Pirații actorului din Caraibe o abuzase pe fosta lui soție.

Echipa ei de avocați, care cuprinde un alt set de avocați decât cei care au reprezentat-o ​​în timpul procesului, a mai susținut că procesul, care a avut loc în Fairfax, Virginia, ar fi trebuit să aibă loc în California, unde cuplul cândva căsătorit locuia împreună.

Citește și : Cafeaua care te ajută la siluetă. Ce se întâmplă dacă pui zilnic în ea aceste două ingrediente

Virginia, unde The Washington Post își găzduiește serverele, a fost „un forum complet incomod, fără nicio legătură cu Depp sau vreo legătură semnificativă cu afirmațiile sale”, se arată în dosar.

Echipa juridică a lui Depp a depus, de asemenea, un recurs la caz, susținând că acuzația singulară de defăimare împotriva lui Heard pentru care a fost condamnat a fost „eronată”.

Avocații săi au scris în dosarul lor: „Verdictul ferm favorabil al juriului asupra tuturor celor trei declarații defăimătoare pretinse în plângerea sa l-a justificat pe deplin pe domnul Depp și i-a redat reputația”.

Citește și : Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”