A murit Mylene Demongeot. Actriţa franceză avea 87 de ani

A murit Mylene Demongeot. Actriţa franceză, o populară vedetă de cinema, s-a stins din viață joi, la vârsta de 87 de ani, după o carieră de 70 de ani şi tot atâtea filme.

02 dec. 2022, 23:17
A murit Mylene Demongeot. Actriţa franceză avea 87 de ani
Actrița s-a stins din viață în această după-amiază

A murit Mylene Demongeot. Actrița, militantă pentru mediu şi drepturile animalelor, s-a stins din viață în această după-amiază într-un spital din Paris, a precizat aceasta, a declarat pentru AFP reprezentanta sa de presă.

A murit Mylene Demongeot

De la trilogia „Fantomas” din anii 1960 până la trilogia „Camping” o jumătate de secol mai târziu, fiecare generaţie va avea propria sa amintire despre această actriţă îndrăgită.

Blondă, zâmbitoare, Mylene Demongeot a fost deseori comparată cu Brigitte Bardot, cu care împărtăşea dragostea pentru animale şi pentru mediu şi chiar a fost prezentată ca rivală a acesteia.

A jucat până la sfârşitul vieţii, ultimul rol fiind în „Maison de Retraite”, o comedie cu Kev Adams şi Gerard Depardieu, unul dintre puţinele filme franceze care a depăşit două milioane de spectatori în 2022.

Citește și: Actrița Denise Richards, în stare de șoc. Mașina în care aceasta se afla împreună cu soțul ei a fost lovită de gloanțe

Boala cruntă de care suferă Sharon Stone

Sharon Stone a descoperit, după un diagnostic greşit, că are o tumoare care trebuie „îndepărtată”. O descoperire făcută după o consultaţie la un alt medic. „Am suferit o procedură greşită ca urmare a unui diagnostic greşit”, a scris Sharon Stone pe Twitter. „Confruntată cu agravarea durerii, am vrut să aflu şi a doua opinie: Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

Actriţa în vârstă de 64 de ani le-a îndrumat pe femei să nu renunţe la a cere şi o a doua opinie. ”Îţi poate salva viaţa”, a fost mesajul ei.

Sharon Stone le-a mai transmis fanilor că „mă voi odihni patru până la şase săptămâni pentru o recuperare completă. Vă mulţumesc că sunteţi atât de grijulii. Totul este în regulă”.