Simona Halep este în doliu. Primul său antrenor de tenis a murit la vârsta de 60 de ani

Lumea tenisului românesc este în doliu după ce Liviu Ursuleanu, unul dintre primii antrenori de tenis ai Simonei Halep, a murit la vârsta de 60 de ani. Fostul antrenor de tens se lupta de foarte mulți ani cu cancerul.

14 ian. 2023, 22:11
Simona Halep este în doliu. Primul său antrenor de tenis a murit la vârsta de 60 de ani

Simona Halep este în doliu. Federația Română de Tenis a anunțat sâmbătă trecerea le cele veșnice a lui Liviu Ursulean, unul dintre primii antrenori ai  Simonei Halep.

Citește și Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. „Repede, repede, împinge, împinge!” VIDEO

Simona Halep este în doliu

Liviu Ursuleanu se lupta de foarte mult timp cu cancerul, însă din păcate, sâmbătă a pierdut meciul.

„Doliu în tenisul românesc: A murit antrenorul Liviu Ursuleanu

Începutul de an aduce o veste tristă pentru tenisul românesc, întrucât antrenorul Liviu Ursuleanu, care începuse să lucreze la Federația Română de Tenis din 1 Decembrie 2022, a murit astăzi, 14 ianuarie 2023, pe patul de spital, la vârsta de 60 de ani, după o lungă și grea suferință.

A fost unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, iar de la finele anului trecut se ocupa de mai multe proiecte pentru tenisul corporatist și cel juvenil.

Liviu Ursuleanu a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, între 1992 și 1993, antrenor la lotul național în 2004 și vicepreședinte al Federației Române de Tenis între anii 2009 și 2013.

Federația Română de Tenis este alături de familia fostului antrenor în aceste clipe grele și îi transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”,  a anunțat Federația Română de Tenis.

Liviu Ursuleanu a fost în 2004 antrenor al lotului național de juniori al României și le-a pregătit pe Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu pentru Balcaniada.

În perioada 2009 – 2013 Liviu Ursuleanu a fost vicepreședinte al Federației Române de Tenis, în 2019 a candidat alături de Ion Țiriac, Marius Vecerdea, Ion Țupa și Răzvan Itu, pentru șefia FRT.

Un influencer de pe TikTok a murit la doar 33 de ani

Vedeta TikTok Waffler69, un gurmand desăvârșit ale cărui videoclipuri au distrat milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit la vârsta de 33 de ani, a anunțat TMZ.

Influencerul, pe numele său real Taylor Brice LeJeune, a murit miercuri, cel mai probabil în urma unui atac de cord, dezvăluirile fiind făcute chiar de fratele său Clayton, pe pagina sa de TikTok.

„A murit în jurul orei 22:00, pe 11 ianuarie 2023, în urma unui presupus atac de cord. A fost dus de urgență la spital și vreau să spun că o oră, o oră și jumătate mai târziu, a decedat”, a dezvăluit fratele său.

De asemenea, Clayton a declarat pentru site-ul de știri TMZ, că fratele său și-a sunat mama în momentul în care statea lui de sănătate s-a înrăutățit.

Tânărul era cunocut pe platforma de socializare deoarece se filma în timp ce consuma cantități uriașe de mâncare fast-food, dar și tot felul de alimente bizare. Intitulat ”Waffler 69”, bărbatul  a reușit să adune peste 1 milion de urmăritori.

El a adunat 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, cu un număr impresionant de 32,8 milioane de like-uri pe celebra platformă de socializare.

Citește și Răsturnare de situaţie. Simona Halep spulberă orice acuzație în procesul de dopaj cu Roxadustat. Reacţia ANAD