A murit Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuţia „Pe aripile vântului”

Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuția filmului „Pe aripile vântului”, a murit la 90 de ani.

22 nov. 2022, 12:50
A murit Mickey Kuhn, singurul actor care mai trăia din distribuţia „Pe aripile vântului”

Mickey Kuhn l-a interpretat în filmul „Pe aripile vântului” pe tânărul Beau Wilkes. Soția sa, Barbara Kuhn, a făcut anunțul pentru „The Hollywood Reporter”.

Mickey Kuhn avea 90 de ani și a murit într-un ospiciu din Florida duminică. După moartea actriței Olivia Mary de Havilland, în 2020, Kuhn a rămas singurul supraviețuitor din distribuția filmului „Pe aripile vântului”, regizat de Victor Fleming și bazat pe romanul lui Margaret Mitchell, în care l-a interpretat pe Beau Wilkes, fiul Oliviei de Havilland și al lui Leslie Howard din film.

Doliu în cinematografie! A murit la doar 47 de ani. Era una dintre cele mai îndrăgite actrițe, a jucat într-un serial care a făcut furori în toată lumea
Pe lângă acest rol, actorul a mai apărut în „Juarez” cu Bette Davis, „A Tree Grows in Brooklyn” și „Red River”, în rolul fiului adoptiv al lui John Wayne.

Născut la 21 septembrie 1932 în Qaukegan, Illinois, avea doar șase ani când a interpretat personajul din „Pe aripile vântului”, după ce a câștigat rolul în fața a peste 100 de copii la audiții.

Participarea sa la filmul „Un tramvai numit dorință”, din 1951, l-a apropiat din nou de Vivien Leigh, icoana din „Pe aripile vântului”, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Mickey Kuhn a participat la ambele filme în care actrița, care a murit în urmă cu 55 de ani, a câștigat un Oscar.

Anamaria Ferentz e în doliu. Artista traversează una dintre cele mai cumplite perioade din viața ei. „Să îți fie drumul lin…”