Actrița Denise Richards, în stare de șoc. Mașina în care aceasta se afla împreună cu soțul ei a fost lovită de gloanțe

Actrița Denise Richards a trăit clipe de coșmar. Mașia în care se afla împreună cu soțul ei a fost lovită de gloanțe, în trafic.

16 nov. 2022, 11:53
Actrița Denise Richards, în stare de șoc. Mașina în care aceasta se afla împreună cu soțul ei a fost lovită de gloanțe

Actrița Denise Richards a trăit clipe de coșmar. O zi aparent normală s-a transformat în cea mai neagră zi a ei. Denise se afla în mașină cu soțul ei în drum spre Popsicle Studio L.A. La volan se afla chiar soțul ei, care a avut o mică altercație cu un alt participant la trafic. În momentul în care Aaron, soțul lui Denise, a fost depășit de către șoferul recalcitrant, au urmat momente de panică și asta pentru că mașina condusă de cei doi a fost lovită de gloanțe de către individul cu pricina conform TMZ

Cum a reacționat Denise Richards după incident

Cu toate că nimeni nu a fost rănit, Denise a ajuns în stare de șoc pe platourile de filmare și cu lacrimi în ochi. Un coleg din echipa de filmare a fost primul care a alertat poliția după ce au văzut gaura de glonț, însă nu se știe exact dacă autiritățile au sosit la fața locului sau dacă s-a făcut vreo plângere.

Citește și: Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America VIDEO

Denise Richards a avut nevoie de 12 ore pentru a-și reveni după clipele de coșmar prin care a trecut. Soțul acestuia a rămas să rămână alături de ea.

Denise Richards se consultă de fiecare dată cu el

Cei doi se iubesc foarte mult, iar soțul acestuia este cel care o încurajează de fiecare dată în tot ce face. Recent aceasta și-a deschis un cont pe o platformă  cu conținut pentru adulți.

”Mă pozez mult în lenjerie intimă. Îmi place să am poze cât mai sexy, să pozez în costume de baie. De ce nu aș face asta? Am deja aceste fotografii pe contul de Instagram, de ce să nu le pun și pe această platformă, unde sunt și plătită pentru imaginile pe care le postez.Multe din fotografiile acestea sunt de mult pe Google, oricine le poate vedea. Cred că este o decizie de business foarte bună. Uneori mai trebuie să faci și altceva în viață. Aaron mă sprijină cel mai mult. El se ocupă ce tot ceea ce postez. Știe ce le place bărbaților. Tot pe el îl întreb mereu ce ar trebui să mai postez, dacă sunt suficient de bune pozele”, a declarat aceasta pentru presa străină.

Citește și: Gabriela Firea, despre victimele violenței domestice din România: „Agresorii trebuie pedepsiţi aspru!”