A murit Mystic Meg, una dintre cele mai îndrăgite persoane din Marea Britanie. Povestea de viață a celei mai faimoase femei astrolog

Margaret Lake, celebra femeie astrolg cunoscută sub numele de Mystic Meg, a murit în cursul dimineții de joi, la venerabila vârstă de 80 de ani.

10 mart. 2023, 23:38
A murit Mystic Meg, una dintre cele mai îndrăgite persoane din Marea Britanie. Povestea de viață a celei mai faimoase femei astrolog
A murit Mystic Mag!

Celebra Margaret Lake a murit la vârsta de 80 de ani, după ce cu o lună în urmă a fost internată în spital, fiind bolnavă de gripă. Aceasta era cunoscută sub numele de Mystic Meg.

„Fără nicio îndoială, a fost cel mai faimos astrolog al Marii Britanii. Nimeni nu s-a apropiat de Meg în acest sens. A fost urmărită de milioane de oameni în această țară, dar și în întreaga lume. A devenit chiar parte din limba engleză – dacă un politician, cineva din showbiz sau oameni obișnuiți de pe stradă primesc o întrebare dificilă, vor spune „Cine crezi că sunt eu, Mystic Meg?” Asta arată ce impact a avut”, a transmis Dave Shapland, agentul astrologului.

Citește și: HALUCINANT! O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Diana avea 20 de ani și era în ultimul an la Facultatea de Geografie

„Este o veste devastatoare. Am pierdut un simbol. Timp de mai bine de două decenii, Mystic Meg a fost o rubrică de neratat și a consolidat-o ca fiind cel mai faimos astrolog din Marea Britanie. A fost o adevărată profesionistă ale cărei îndrumări i-au ajutat zilnic pe cititorii noștri – sacul nostru poștal stă mărturie”, a scris Victoria Newton, editor la The Sun.

Cine a fost Mystic Meg

Astroloaga a devenit celebră datorită hroscopului din ziarul The Sun, fiind urmărită inclusiv pentru predicțiile de la Loteria Națională. A devenit cunoscutp pentru că a prezentat „Mystic Meg Predicts” la Loteria Națională din 1994 până în 2000, pe BBC One.

Citește și: Tragedie uriaşă în motorsport. Un cunoscut pilot a murit într-un accident de maşină

Timp de două decenii, Margaret a realizat horoscoapele publicate de The Sun. A lansat mai multe cărți, printre care „Mystic Meg’s Astrolife” și „Mystic Meg’s Lucky Numbers For Love Life And The Lottery”. Aceasta a fost astrolog și pentru tabloidul News of the World până în 2011, când acesta a dispărut. Predicțiile saleau apărut și în publicații din Australia și SUA.