HALUCINANT! O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Diana avea 20 de ani și era în ultimul an la Facultatea de Geografie

O studentă de la Facultatea de Geografie din Iași a murit în urma unui accident extrem de stupid. Fata în vârstă de 20 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce mânca lapte cu cereale.

10 mart. 2023, 14:34
HALUCINANT! O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Diana avea 20 de ani și era în ultimul an la Facultatea de Geografie
O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale

O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale. Diana a fost găsită fără suflare în propria cameră chiar de către mama ei, care cu doar câteva minute înainte de tragedie i-a dus micul dejun.

Citește și Studentă dispărută, căutată prin pădure. Operațiunea amplă de căutare pentru Angelika Maurer. Peste 350 de oameni sunt implicați, se folosesc inclusiv drone și câini de urmă

O studentă din Iași a murit în timp ce mânca lapte cu cereale

Tragedia a avut loc pe data de 7 martie, după ce Diana Andreea Farcaș, în vârstă de 20 de ani, s-a înecat cu un bol alimentar, în timp ce mânca lapte cu fulgi de ovăz.

Din păcate, tânăra a fost descoperită în propria cameră chiar de către mama ei care a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de urgență care în ciuda manevrelor de resuscitare a fost nevoit să îi constate decesul tinerei.

„La data de 7 martie a anului curent, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, în localitatea Doljești, cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul unei tinere de 20 de ani, din Doljești. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mama ei a găsit-o în cameră, în jurul orei 10.30”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Diana Andreea Farcaș era studentă în ultimul an la Facultatea de Geografie din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar vestea morții sale i-a șocat pe profesorii din această instituție care au transmis pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe.

„Cu durere în suflet, vă anunțăm că a trecut în neființă studenta noastră de la specializarea Geografia Turismului, anul 3, Farcaş Diana Andreea. Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au fost aproape”, au scris reprezentanții UAIC.

Colegii și prietenii Dianei sunt împietriți de durere și nu le vine să creadă că fata nu mai este.

„Săptămâna trecută a făcut pozele pentru album, pentru cursul festiv. De acolo e și poza din postarea facultății. Părea bine, de asta nimănui nu-i vine să creadă. Suntem șocați”, a scris un coleg al Dianei, conform bzi.ro.

Diana va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 11 martie, la ora 11.00, în satul Rotunda, comuna Doljești, județul Neamț.

Citește și Studenta criminală de la Medicină, eliberată. Carmen Șatran iese din închisoare după 13 ani