A murit pe patul de spital la câteva luni după ce a fost salvată de la sinucidere

Femeia de 31 de ani care, în toamnă, a intrat în Mureş vorbind la telefon şi a fost scoasă din apă, fără puls, de către doi jandarmi, a decedat pe 17 martie la spital.

21 mart. 2020, 17:58
A murit pe patul de spital la câteva luni după ce a fost salvată de la sinucidere

La aproape patru luni de când doi jandarmi au intrat în Mureş în încercarea de a scoate din apă o femeie de 31 de ani, persoana salvată şi-a dat sfârşitul.

Numai ce născuse şi, din cauza depresiei post-natale – se spune – a încercat să se sinucidă. Cei care au asistat, în toamnă, la gestul ei disperat, spun că a intrat în râu vorbind la telefon. Jandarmii au sărit să o salveze după ce i-au văzut trupul plutind la suprafaţa apei. Femeia a fost scoasă la mal fără puls, dar a fost resuscitată, ajungând la spital în stare critică. A fost intubată şi ventilată mecanic, medicii fiind din start rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire.

Accident aviatic. Un avion s-a prăbuşit în apropiere de Arad. Două persoane au murit VIDEO

A fost internată pe Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, apoi transferată pe Secţia de Îngrijiri Paliative de la Ghioroc. A ajuns din nou pe ATI, iar pe 17 martie organismul ei a cedat definitiv. Gestul necugetat din 28 noiembrie 2019 s-a încheiat tragic după aproape patru luni de agonie.