A murit Screech, starul din „Salvaţi de Clopoţel”. Actorul care a încântat generaţii de tineri avea doar 44 de ani

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul "Screech" din serialul „Salvați de clopoțel”, a murit la vârsta de 44 de ani, răpus de cancer la plămâni.

01 feb. 2021, 21:22
A murit Screech, starul din „Salvaţi de Clopoţel”. Actorul care a încântat generaţii de tineri avea doar 44 de ani

Dustin Diamond aflase în urmă cu câteva luni că are cancer la plămâni în stadiul 4, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă să scape. Potrivit CNN, starul din „Salvaţi de Clopoţel”, era pe aparate care-i susțineau viața, însă în ultimele zile starea i se degradase accentuat, conform unor informații făcute publice de un purtător de cuvânt al lui Diamond.

Actorul a dezvăluit luna trecută că are cancer, la vremea respectivă managerul său declarând că starea de sănătate a actorului eeste „gravă” și că Diamond va fi supus unor teste suplimentare la un spital din Florida. A urmat prima rundă de chimioterapie, câteva zile mai târziu.

Actor și comediant de stand-up, Diamond și-a căpătat faimă jucând rolul lui Samuel „Screech” Powers, timp de mai bine de un deceniu, în franciza „Salvaţi de Clopoţel”.

El a stârnit controverse cu cartea sa din 2009, „În spatele clopoţelului”, în care a dezvăluit amănunte din culise despre filmarea serialului, unele dintre relatările sale fiind destul de deranjante pentru colegii săi de platou.

De asemenea, s-a confruntat cu unele probleme legale, executând trei luni de închisoare pentru înjunghierea unui bărbat într-o altercație, în 2014, într-un bar din Wisconsin.

Citeşte şi Asasinat macabru, un actor de 36 de ani a fost omorât la ieşirea din sala de antrenament. Însuşi preşedintele a luat atitudine în acest caz


loading...
Partenerii noștri