Dustin Diamond, alias Screech din „Salvaţi de clopoţel”, suspect de cancer

Dustin Diamond, actorul devenit celebru pentru interpretarea personajului "Screech" în serialul "Salvaţi de clopoţel" din anii '90, a fost internat cu suspiciunea de cancer.

13 ian. 2021, 09:25
Dustin Diamond, alias Screech din „Salvaţi de clopoţel”, suspect de cancer

Dustin Diamond a fost internat la o clinică din Florida, unde medicii efectuează mai multe teste pentru a restrânge potențialele diagnostice. Actorul acuză mai multe dureri şi se teme că ar avea cancer, mai ales că familia sa are antecedente ale acestei boli, mama sa fiind răpusă de un cancer la sân, scrie nypost.com.

Dustin Diamond, suspect de cancer

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a apărut pentru prima oară ca Samuel „Screech” Powers în „Good Morning, Miss Bliss” din 1988, un serial despre viaţa unor elevi de la  liceul fictiv „Bayside”, apoi a dat lovitura cu acelaşi personaj în serialul „Salvaţi de clopoţel”.

Ulterior, Dustin Diamond a devenit un personaj controversat, după ce, în 2006, a lansat propriul „sex tape”, numit „Screeched – Saved by the Smell”, şi a continuat să apară în mai multe reality-show-uri.

Veste cruntă! O tânără de 23 de ani a aflat că are cancer pe Zoom. I s-a spus că mai are doar 6 luni de trăit. „Mi s-a frânt inima. Nu-mi voi vedea fiica crescând”

În urmă cu mai bine de 10 ani, actorul era dator 2 milioane de dolari statului american, deoarece refuzase mult timp să-şi plătească utilităţile, iar la un moment dat a fost la un pas de a-şi pierde locuinţa, din cauza ipotecii. De asemenea, în 2014, în urma unei altercaţii avute într-un bar, Dustin Diamond l-a înjunghiat pe un alt bărbat, astfel că a ajuns la închisoare, acolo unde a petrecut câteva luni bune. A fost eliberat condiţionat, dar pentru că a încălcat anumite reguli, a ajuns din nou după gratii în 2016.