A murit sub ochii fiului de nici doi ani de la o criză de strănut. Avea 34 de ani, medicii nu l-au putut salva

Paul Doe, în vârstă de 34 de ani, a murit în urmă unei crize de strănut. Bărbatul se afla în noua casă în care se mutase recent cu soția și fiul de un an și jumătate.

RomaniaTV.net
14 sept. 2018, 14:02
A murit sub ochii fiului de nici doi ani de la o criză de strănut. Avea 34 de ani, medicii nu l-au putut salva

Un caz socant si curios a intrigat lumea medicala din strainatate. Barbatul a stranutat si a murit! Paul Doe, de 34 de ani, a murit in urma unei crize de stranut. Se afla in noua casa in care se mutase recent cu sotia si fiul de un an si jumatate. Intamplarea a avut loc pe 2 septembrie. Toata familia era acasa si petreceau seara impreuna.

Casa a fost cumparata recent in Hunter Valley, Statele Unite ale Americii. In momentul in care criza de stranut l-a cuprins pe barbat, sotia si copilul lui se aflau in curte. Gradinareau impreuna. Femeia l-a auzit ca a inceput sa stranute, dar nu s-a panicat.

Eu si fiul meu ne-am trezit mai devreme si am iesit sa gradinarim. Am auzit ca Paul s-a trezit. L-am auzit prin bucatarie si apoi a inceput sa stranute. Era normal pentru el. Chiar glumeam pe faptul ca daca stranuta, nu o facea doar o data, ci de 20 de ori intr-una. Asa facea el”, a explicat femeia. 

Micutul Travis a vrut sa se duca in casa, sa isi imbratiseze tatal, insa usa era incuiata pe dinauntru, iar sotia s-a apropiat de o ferastra sa se uite inauntru. L-a vazut pe Paul intins pe podea, cu ochii inchisi si parea ca sforaie. S-a gandit ca se joaca si ca face o gluma, sugerand ca a adormit ca sa isi amuze familia, insa cand a intrat in casa si-a dat seama ca ceva era in neregula cu sotul ei. Femeia a sunat imediat la salvare, iar in cele 20 de minute pana la sosirea medicilor, Belinda i-a facut respiratie artificiala sotului si a incercat sa il resuciteze. Si medicii au facut manevre de resuscitare, timp de o ora, insa Paul nu s-a mai trezit niciodata.

Primele presupozitii despre cauza decesului au fost ca barbatul ar fi avut o problema la inima, insa nu s-a stabilit cu exactitate cum a survenit decesul lui Paul. Sotia indurerata a spus ca este devastata de pierderea pe care a suferit-o, mai ales ca esu foarte fericiti pentru ca reusisera sa isi cumpere o casa, dupa multi ani in care au economisit bani si au facut sacrificii. Travis era foarte iubit de tatal lui, care se juca mereu cu micutul si care facea pe toata lumea sa rada, cu jovialitatea si veselia lui.