A MURIT tatăl lui GICĂ POPESCU

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi. Avea 72 de ani.

RomaniaTV.net
13 mai 2014, 06:14
A MURIT tatăl lui GICĂ POPESCU

Constantin Popescu era acasă, la Calafat, si i s-a făcut rău. Salvarea a fost chemata de urgenta, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Constantin Popescu suferea de mai multe afecţiuni cardiace şi de reumatism, iar in ultima vreme a suferit foarte tare din cauza condamnării fiului sau in DOSARUL TRANSFERURILOR. El a facut mai multe demersuri pentru ca fiul său să fie grațiat.

Gică Popescu, condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, se află încarcerat la Penitenciarul Rahova. El ar putea fin eliberat pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Constantin Popescu va fi înmormântat joi, în cimitirul central din Calafat.

Constain Popescu l-a acuzat pe Razvan Burleanu, presedintele FRF, de interventii politice pentru ca fiul sau sa ajunga dupa gratii.

„Niciodata in viata mea nu mi-am imaginat ca fiul meu va fi inchis! Imi aduc aminte ca eu i-am spus lui Gica, atunci cand a plecat la 17 ani de la Calafat sa joace la Craiova, sa aiba grija ce face in viata ca nu vreau sa ma faca de ras. Sa stiti ca baiatul meu nu m-a facut niciodata de ras, nici macar acum cand a ajuns la inchisoare. Nu m-a facut de ras, deoarece eu stiu din vina cui a ajuns el dupa gratii. O sa va spun ceva in premiera. Baiatul meu a fost bagat in inchisoare din ordin politic, iar principalul vinovat pentru acest lucru este noul presedinte al FRF. Razvan Burleanu este cel care mi-a bagat baiatul in puscarie!”, a declarat Constantin Popescu in Fanatik.

Constantin Popescu era convins ca trecutul politic al lui Razvan Burleanu a contribuit la condamnarea lui Gica Popescu in Dosarul Transferurilor: „Acest om a fost consilier la Cotroceni, iar el mereu l-a intepat pe Gica cu acest dosar atunci cand aparea pe la televizor in campania lui electorala. Spunea ca Gica are dosar, are una, are alta si asa mai departe”.