A murit „Titi” Frenț, fostul director al clubului Crișul Oradea. Lumea sportului bihorean este în doliu

Conducerea clubului Crișul Oradea a anunțat duminică trecerea în neființă a lui Gheorghe „Titi” Frenț, fostul director al clubului.

26 sept. 2022, 11:01
A murit „Titi” Frenț, fostul director al clubului Crișul Oradea. Lumea sportului bihorean este în doliu

Gheorghe Frenț, sau Titi cum era acesta cunoscut, a fost jucător de rugby și component de bază al echipei UAMT Oradea. Fostul sportiv avea și atestat de antrenor de rugby, dar în ultimii ani a avut doar funcții de conducere și administrare în cadrul clubului Crișul Oradea.

În perioada 2006-2011 a fost directorul general al clubului CS Crișul Oradea și s-a ocupat de administrarea acestuia până de curând. În ultimii ani starea de sănătate a sportivului s-a deteriorat, ajungând să fie internat de mai multe ori în spital. Acesta a încetat din viață la vârsta de 62 de ani, în cursul zilei de ieri.

Conducerea clubului din Oradea a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook: „Cu mare durere în suflet vă anunţăm că fostul director al Clubului Sportiv Crişul Oradea din perioada 2006-2011, colegul nostru Frenț Gheorghe, care din anul 2011 ocupa funcţia de consilier, s-a stins din viaţă! Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în împărăţia Sa! Colectivul Clubului Sportiv Crişul Oradea transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate!”

Citește și: Federația Română de Rugby și Ministerul Sportului s-au înțeles: Stadionul Arcul de Triumf va fi administrat de FRR. Nu se vor juca meciuri de fotbal pe el

Citește și: Doliu la Dinamo: un jucător legendar a murit la doar 39 de ani. A jucat şi pentru echipa naţională a României