A muşcat, iar acum plăteşte. Luis Suarez a fost suspendat până la toamnă

Fotbalistul echipei FC Liverpool, Luis Suarez, a fost suspendat, miercuri, pentru zece etape de către Federaţia Engleză de Fotbal (FA), ca urmare a incidentului de la meciul cu Chelsea Londra, când l-a muşcat de braţ pe Branislav Ivanovici. Astfel, uruguayanul va reveni pe teren, în Premier League, abia la începutul lunii octombrie.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 16:30
A muşcat, iar acum plăteşte. Luis Suarez a fost suspendat până la toamnă

Suspendarea lui Luis Suarez vizează cele patru meciuri din actuala ediţie a campionatului englez şi primele şase din stagiunea 2013-14.

Luis Suarez a fost amendat, luni, de către conducerea FC Liverpool, după ce la partida cu Chelsea l-a muşcat de mână pe fundaşul formaţiei londoneze, Branislav Ivanovici. Luis Suarez şi-a cerut scuze după incident, pe contul său de Twitter.

Incidentul s-a petrecut în mijlocul reprizei secunde, când, la un duel în suprafaţa de pedeapsă, Suarez şi-a înfipt dinţii în braţul lui Ivanovici. Arbitrul Kevin Friend nu a văzut gestul şi nu l-a sancţionat pe Suarez în ciuda încercării lui Ivanovici de a-i arăta urmele muşcăturii.

Suarez nu este la primul incident de acest fel, el fiind suspendat şapte meciuri pentru că l-a muşcat pe mijlocaşul formaţiei PSV Eindhoven, Otman Bakkal, în noiembrie 2010, când evolua la Ajax Amsterdam.

El a fost în mijlocul mai multor incidente de când a venit în Anglia, fiind în special suspendat opt meciuri pentru injurii rasiste la adresa francezului Patrice Evra, de la Manchester United, în octombrie 2011.