A născut în mare secret! Veste mare în showbiz: „Suntem super fericiți!”

A născut în mare secret! Bucurie mare pentru vedeta Antenei 1, care a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Roxana Blenche a postat și prima fotografie cu micuța ei, alături de un mesaj emoționant.

28 mart. 2023, 12:09
A născut în mare secret! Veste mare în showbiz: „Suntem super fericiți!”
A născut în mare secret

A născut în mare secret! Roxana Blenche trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și asta pentru că a devenit mămică pentru prima dată. Ea partenerul ei, Cătălin Bucur, sunt în culmea fericirii și extrem de emoționați de întâlnirea cea mare cu fetița lor.

Citește și: Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Secretul fostei concurente de la „Chefi la Cuțite”

Roxana Blenche a născut în mare secret

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a împărtășit și cu prietenii virtuali vestea cea mare. A postat prima imagine cu micuța Olivia pe rețelele sociale, dar și un mesaj care a ajuns la sufletele prietenilor virtuali.

‘Olivia vă pupă pe toți! Suntem super fericiți! Ne auzim în 2-3 zile după ce ne revenim. Fetița noastră frumoasă.”, a scris Roxana Blenche, pe contul ei personal de Instagram.

Tânăra a pregătit tot pentru micuța ei și a mărturisit că are ajutor din partea soacrei, dar și din partea mamei sale. ”Când o ai pe mami, când o ai pe soacra, ce viața bună. Vor veni și mă vor ajuta în această perioadă, nu va fi nicio tragedie atunci când voi filma pentru emisiune. Niciodată nimic în viață nu e tragedie, lucrurile trebuie luate ca atare, să le descurci și să fie bine pentru toată lumea.’‘, a declarat Roxana Blenche, pentru Spynews.ro.

Roxana Blenche s-a măritat la sfârșitul anului

Roxana Blenche s-a măritat cu alesul inimii ei, Cătălin Gabriel Bucur pe numele lui! La cununia civilă, chef Roxana a strălucit, stârnind admiraţia celor din jur. Ţinuta pe care a adoptat-o în cea mai importantă zi din viaţa ei a fost suficient de elegantă, totodată suficient de simplă cât să-i pună în evidenţă atuurile fizice.

Roxana a purtat o rochie lungă neagră şi un sacou albastru. Iar dacă la această ţinută ne-am fi aşteptat să poarte o pereche de pantofi eleganţi, ei, bine, nici pe departe nu a fost aşa. Chef Roxana a optat pentru o pereche comodă de bocanci.

Cel care a postat prima imagine dupa ce Roxana Blenche s-a căsătorit a fost Răzvan Babană, unul dintre prietenii ei cei mai buni. „Casă de piatră, draga mea! Te pupă fratele tău, mă bucur din suflet că sunt aici!”, a scris Răzvan Băbană în dreptul fotografiei.