Roxana Blenche a ales deja numele bebelușului. Prima declarație despre sarcină a prezentatoarei de la „Hello Chef”

Roxana Blenche, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" și prezentatoarea emisiunii "Hello Chef" de la Antena 1, urmează să nască peste aproape şase luni. 

04 oct. 2022, 11:01
Roxana Blenche a ales deja numele bebelușului. Prima declarație despre sarcină a prezentatoarei de la „Hello Chef”
Roxana Blenche a ales deja numele bebelușului. Prima declarație despre sarcină a prezentatoarei de la "Hello Chef"

Roxana Blenche a ales deja numele bebelușului. Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu străi de rău destul de accentuate, care au făcut-o să ajungă chiar și la spital la perfuzii. „Fizic mă simt oribil. Am avut stări de rău, sunt una dintre ghinionistele alea și sunt în continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rău, am avut și câteva zile când am fost la spital să-mi facă perfuzii că nu puteam să mănânc absolut nimic. Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea”, a spus Roxana Blenche pentru SpyNews.

Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”. Manelistul a vorbit despre boala care nu îi dă pace de la 9 ani

Prezentatoarea TV a mai precizat că ea și cu iubitul ei și-au dorit foarte mult să devină părinți: „Sunt în trei luni, sunt încă la început. Medicul spune că până la trei-patru luni sunt stările de rău și după gata, abia aștept, număr orele. Ne-am dorit foarte mult să devenim părinți, a fost totul planificat. Cum i-am dat vestea? Păi, a fost și el de față, a aflat singur vestea. Ne-am dorit, oarecum era de așteptat, nu a fost ceva ce să ne ia prin surprindere, cum se întâmplă la alte cupluri”.

Cei doi au aflat deja și sexul bebelușului, ba chiar au stabilit şi numele, dar ţin încă doar pentru ei aceste lucruri. „Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucur, iar dacă e băiețel încă suntem indecisi, Darko sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie”, a mai declarat Roxana Blenche.

Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Secretul fostei concurente de la „Chefi la Cuțite”

Roxana Blenche și iubitul ei, Cătălin Bucuer, sunt împreună de mai bine patru ani, însă nu s-au căsătorit, dar urmează să facă și acest pas. „Nu suntem căsătoriți, dar urmează. Nu am planificat nimic pentru că sunt destul de mofturoasă la locație și la mâncare și ne-am mai interesat în stânga și în dreapta, dar multe locații nu ne lasă să vin cu echipa mea de bucătări și îți dai seama că dacă am și eu un feng shui în viață vreau să-mi aduc eu bucătarii și să-mi facă mâncarea pe care o vreau, iar asta e puțin mai greu. Nu am luat o decizie, cu data, cu ziua”, a mai spus Roxana Blenche.