A păţit ruşinea vieţii lui! Un hoţ din Vaslui a fost prins de poliţişti după ce s-a scăpat pe el chiar în apartamentul pe care îl jefuia

Un hoţ din Vaslui a păţit ruşinea vieţii lui. Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, acesta nu a mai reuşit să ajungă până la toaletă, astfel că s-a scăpat pe el chiar la locul jafului.

22 iul. 2021, 12:21
A păţit ruşinea vieţii lui! Un hoţ din Vaslui a fost prins de poliţişti după ce s-a scăpat pe el chiar în apartamentul pe care îl jefuia

Un hoţ din Vaslui a intrat prin efracţie în apartamentul unui vecin. Deşi copiii acestuia erau acasă, le-a fost frică de hoţ şi s-au ascuns într-o cameră, de unde şi-au sunat tatăl. În tot acest timp, hoţul a sustras suma de 10.000 de lei şi s-a aşezat pe pat să-şi numere banii. Numai că starea avansată de ebrietate în care se afla nu i-a mai permis să-şi controleze nevoile fiziologice,a stfel încât acesta s-a scăpat pe el chiar în pat. Proprietarul i-a luat urma după dâra pe care acesta a lăsat-o pe casa scării.

Proprietarul apartamentului s-a întâlnit jos, la scară, cu hoțul, murdar tot de fecale, însă păgubitul l-a ignorat. Abia după ce a deschis ușa apartamentului și a fost lovit de mirosul insuportabil, a făcut legătura.

Citeste si Scandal cu poliţia în stradă. Bărbat amendat cu 4.000 de lei după ce s-a certat cu poliţiştii: „Era să dau cu capul de asfalt”

Este vorba despre vecin de scară. Mi-a spus că a confundat locuințele. Dar varianta asta nu stă deloc în picioare pentru că el locuiește într-o garsonieră la etajul doi, iar eu stau la etajul patru, într-un apartament cu patru camere. A străbătut tot apartamentul și a mai tras și de sertare, de unde mi-a furat o sumă de bani. Ce fel de confuzie e asta? Copiii mei erau în apartament când s-a întâmplat asta, ei mi-au spus să vin cât mai repede acasă. A avut mare noroc că nu eram acasă, că nu știu ce se întâmpla. Am depus plângere la poliție, iar acum aștept să văd ce măsuri de iau. Văd că umblă în libertate, era și azi tot în stare de ebrietate”, a declarat proprietarul apartamentului pentru vremeanoua.ro

Un hoţ din Vaslui, prins de poliţişti după dâra de fecale pe care a lăsat-o în urmă

Munca poliţiştilor a fost mult ușurată chiar de către hoț, care a lăsat în urma sa o dâră de fecale. Fiind și foarte băut, acesta nu a reuşit să se îndepărteze foarte mult de apartamentul pe care l-a jefuit. Chiar proprietarul apartamentului spart l-a prins. Acesta a mărturisit că a pătruns în locuință “din greșeală”, însă păgubitul demontează această variantă.

Când intri într-o casă străină, vezi că lucrurile sunt așezate alt fel, chiar și mirosul e altul. Acest hoț a străbătut tot apartamentul până a ajuns în dormitor, unde a cotrobăit prin sertare până a găsit banii. Nu cred varianta confuziei pentru că el stă la etajul doi, într-o garsonieră, eu la etajul patru, într-un apartament cu patru camere. Poți să confunzi locuința cu vecinul din stânga, cu vecinul din dreapta, dar cu cel de la două etaje deasupra, îmi vine greu să cred. Să admitem că ar fi putut confunda apartamentele, dar atunci de ce umbli prin dulapuri și furi bani? Ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul că spargerea a avut loc în timp ce copiii mei erau acasă. Ei au auzit gălăgie prin casă, mi-au spus că au strigat după mine, dar le-a fost frică să iasă. Eu nu eram în apartament la momentul acela. Le-am spus și polițiștilor că nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă eram acasă”, a declarat vasluianul călcat de hoț pentru sursa citată.

Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Citeste si Fetiță de cinci ani, rămasă cu mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia