A pozat nud în Playboy imediat după divorţul părinţilor celebri. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare

Fiica cea mare a actorului scoţian Ewan McGregor, Clara, în vârstă de 22 de ani, a pozat nud pentru revista Playboy, potrivit contactmusic.com.   

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 13:09
A pozat nud în Playboy imediat după divorţul părinţilor celebri. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare

Clara McGregor a publicat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe reţelele de socializare, mai multe imagini din timpul şedinţei foto.

Tânăra a pozat pentru Playboy atât nud, cât şi îmbrăcată în lenjerie vintage sexy.

Ulterior, au fost publicate câteva imagini cu noul model Playboy şi pe contul de Instagram oficial al revistei destinate adulţilor.

 

Deşi s-a dezbrăcat total pentru şedinţa foto organizată de Playboy, Clara a declarat pentru publicaţie că se simte mai sexy când poartă „perechea ei favorită de jeanşi pentru mămici”.

Aceasta a mai spus că îşi doreşte să calce pe urmele tatălui ei şi să joace în filme.

Ewan McGregor, în vârstă de 47 de ani, s-a despărţit de mama Clarei, scenografa Eve Mavrakis, în mai 2017 şi are în prezent o relaţie cu actriţa Mary Elizabeth Winstead. McGregor a depus cererea de divorţ în ianuarie 2018. Actorul şi viitoarea sa fostă soţie au împreună patru fiice, dintre care una adoptată din Mongolia.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din „Trainspotting – Din viaţă scapă cine poate”, a mai jucat în thrillerul erotic „Deception”, dar şi în „Omul care se holba la capre”, alături de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din „Moulin Rouge”, pentru care a primit un premiu al Academiei de Film Europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul „Marioneta/ Ghost Writer”, de Roman Polanski.


loading...
Partenerii noștri