A primit AMENINŢĂRI cu MOARTEA după ce a postat o singură IMAGINE pe FACEBOOK: Toţi au aflat adresa casei mele

O femeie din America a primit ameninţări cu moartea după ce a postat o fotografie pe Facebook. Astfel, tânăra a supărat internauţii după ce a arătat o imagine cu o puma pe care o împuşcase la o partidă de vânătoare.

31 mart. 2014, 10:33

Charisa Argys, o femeie de 36 de ani din Colorado, America, a primit o serie de ameninţări cu moartea pe pagina de Facebook, dupa ce a postat pe internet o fotografie în care ţinea o puma pe care o împuşcase la o partidă de vânătoare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Au ŞOCAT America: Două adolescente au forţat un coleg să facă SEX cu ANIMALE şi să se masturbeze VIDEO

Tânăra spune că a fost insultată de mii de oameni şi chiar ameninţată cu moartea de o serie de activişti pentru drepturile animalelor după ce a postat imagini de la vânătoare pe Facebook.  Mai mult, ea are de asemenea o imagine în care împuşcase un cerb.

Niciodată în viaţa mea nu am fost atât de jignită ca acum. Mi-au postat chiar şi numele întreg, adresa şi alte indicaţii despre cum se poate ajunge la mine acasă. Au spus că vor să mă omoare. M-au făcut grasă şi urâtă. Nu există nicio limită pentru aceşti oameni„, a explicat americanca.

Citeşte şi A postat pe INTERNET o fotografie pentru a-şi învăţa fiica o lecţie, dar nu se aştepta la asta

Cu toate acestea, ea spune că vânează de la vârsta de trei ani, după ce a fost învăţată de tatal ei. În acelaşi timp, recunoaşte că este foarte mândră de animalele pe care le-a ucis.