Din cauza fotografiilor modificate în Photoshop riscă să ajungă după gratii

Unii ar face orice pentru un loc de muncă, însă gestul unei americance care ţintea un post într-o companie bine cotată, este absolut incredibil. Femeia s-a folosit de cunoştinţele în materie de Photoshop pentru a-şi construi un CV impresionant, care a şi propulsat-o, de altfel, într-un post influent. Înşelătoria sa a ieşi, însă, la iveală, iar acum aceasta riscă să ajungă după gratii.

12 feb. 2013, 08:44

O americancă s-a gândit că va putea avansa mai uşor dacă se va folosi de imaginea şi numele unor persoane cu greutate. Şi, culmea, a şi reuşit până la un punct.

Shirley Hornstein, investitor şi antreprenor, cum se prezenta pe Twitter, şi-a realizat un CV impresionant cu ajutorul câtorva vedete care habar nu aveau însă cine este sau cu ce se ocupă femeia. Cu ajutorul Photoshop, Shirley şi-a făcut o reclamă foarte puternică, lăsând impresia că este o apropiată a mai multor personalităţi importante din showbiz şi din mediul IT. Femeia a postat pe conturile ei de socializare fotografii în care apărea alături de Justin Timberlake sau Andy Samberg, chiar dacă de fapt nu a fost vreodată în preajma lor.

Shirley a vrut să-i facă pe oameni să creadă că este o apropiată a actorului Andy Samberg

Pe blogul ei, Shirley susţinea că a lucrat pentru companii ca iMeem, Nitro PDF şi Dropbox, iar tuturor cunoştinţelor le povestea despre relaţiile ei cu tot felul de VIP-uri. Într-o zi, însă, Sean Parker, un designer de care Shirley se lăuda că ar fi foarte apropiată, a constat însă că habar nu avea cine era femeia care se folosea de numele lui şi a făcut plângere împotriva ei. Acum, femeia riscă să ajungă după gratii pentru că a reprezentat compania fără drept.

Acela a fost şi momentul în care a început să iasă la lumină înşelătoria pusă la cale de Shirley Hornsterin. Toată lumea care o cunoştea a început să pune lucrurile cap la cap şi să realizeze că toate poveştile pe care femeia le spunea erau foarte puţin credibile. După ce înşelătoria ei a fost descoperită, Shirley a încercat să se apere pe blogul personal, chiar dacă fără succes.