A rămas cu capul concav din cauza unui prieten transformat peste noapte în rival gelos

Un britanic şi-a pierdut o treime din craniu după ce a fost atacat de un bărbat cu care fusese prieten, dar care devenise gelos pentru că se îndrăgostiseră amândoi de aceeaşi femeie.

RomaniaTV.net
19 feb. 2013, 12:29
A rămas cu capul concav din cauza unui prieten transformat peste noapte în rival gelos

John Eccles, un britanic în vârstă de 35 de ani, a petrecut şase luni în spital şi i s-a extirpat o treime din craniu. Bărbatul a fost atacat pe neaşteptate de un prieten, Andrew Dodds, care devenise gelos pe el pentru că iubeau amândoi aceeaşi femeie, scrie Daily Mail. 

Eccles a stat în comă două săptămâni după acest atac. El a povestit că, iniţial, crezuse că l-a lovit o maşină, dar de fapt Dodds îl atacase pe neaşteptate, lovindu-l cu capul de un perete. După ce s-a trezit din comă, bărbatul nu-şi mai amintea nimic. A suferit hemoragie craniană, pierderi de memorie, paralizie parţială şi dificultăţi în vorbire şi a făcut terapie pentru recuperare. Medicii au fost nevoiţi să înlocuiască cu o placă de metal bucata de craniu distrusă prin lovire.

Citeşte şi A rămas cu jumătate de cap din cauza drogurilor. Vezi ce mesaj le transmite tinerilor FOTO & VIDEO

Faptele s-au petrecut în aprilie, anul trecut, iar Dodds a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru atac şi vătămare gravă.

Cei doi erau prieteni de 20 de ani. Dodds se îndrăgostise de partenera lui Eccles cu care acesta avea şi un copil.

Citeşte şi A plecat în vacanţă cu capul întreg şi s-a întors cu un sfert din el în bagaj