A recunoscut comportamentul sexual nepotrivit. Scrisoarea deschisă virală pe reţelele de socializare

A recunoscut într-o scrisoare deschisă publicată pe reţele de socializare că a avut un comportament sexual nepotrivit, descriindu-se "parte din problemă".

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 17:33
A recunoscut comportamentul sexual nepotrivit. Scrisoarea deschisă virală pe reţelele de socializare

Într-un mesaj publicat pe Twitter şi Facebook, regizorul filmului „Păcăleala/ Super Size Me” a dezvăluit că a fost acuzat de viol şi că a ajuns la o înţelegere cu o subalternă care l-a acuzat de hărţuire sexuală.

Spurlock a admis şi că a fost „infidel cu toate soţiile şi partenerele pe care le-a avut”.

„Cum stăteam şi priveam în jur erou după erou, bărbat după bărbat care capitula în faţa indiscreţiilor sale din trecut, nu am stat să mă întreb „cine va fi următorul?”. M-am întrebat, „când vor veni şi la mine?”, a scris Spurlock.

Regizorul a spus că acuzaţia de viol a fost făcută pe când era student. Spurlock mărturiseşte că acuzaţia de hărţuire a fost făcută împotriva lui de o asistentă în 2009 şi că i-a plătit o sumă pentru a rezolva problema.

Regizorul a mai afirmat că a fost victima abuzului sexual în copilărie şi a avut probleme cu alcoolul. În concluzie, el spuen că „începând de astăzi, voi fi mai sincer cu voi şi cu mine însămi (…) Nu ştiu dacă am vorbit suficient de mult în viaţa mea. În sfârşit sunt gata să ascult”.

Recunoaşterea lui Spurlock vine după un număr considerabil de acuzaţii de abuz şi hărţuire sexuală făcute împotriva unor dintre cei mai importanţi bărbaţi din industria de divertisment, printre care se numără James Toback, Kevin Spacey şi Harvey Weinstein.

Într-un eseu publicat joi de The New York Times, actriţa Salma Hayek s-a alăturat celor peste 90 de femei care-l acuză pe Weinstein de hărţuire sexuală. Salma Hayek a precizat că Weinstein i-a spus: „Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Holly Baird, o purtătoare de cuvânt a producătorului, a contrazis afirmaţiile actriţei.