A renunţat la concursurile de MISS pentru terenul de fotbal FOTO

O fostă participantă la concursul Miss Sport Croaţia şi jucătoare de fotbal, Tihana Nemcici, a fost numită la conducerea tehnică a unei echipe regionale masculine de fotbal, o premieră în această ţară, a anunţat presa locală.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 14:12

„Nu văd niciun inconvenient pentru a intra în lumea fotbalului masculin şi chiar dacă sunt femeie am aceeaşi calificare profesională ca un bărbat şi pot face munca de antrenor”, a declarat Tihana pentru cotidianul 24 Sata (24 Heures).

„Sunt antrenorul principal şi dispun de libertate deplină pentru a crea jocul echipei. Băieţii se pricep la fotbal, dar mai au de lucru”, a mai spus Tihana, care a preluat echipa NK Viktorija Vojakovac.

În vârstă de 24 de ani, Tihana Nemcic a participat în 2008 la concursul pentru alegerea celei mai frumoase sportive din ţara sa, alături de alte 15 candidate. Ea joacă de zece ani în echipa de fotbal feminin Dinamo Zagreb şi face parte şi din naţionala Croaţiei.

Blondă cu părul lung, Tihana spune că jucătorii Viktorija îi ascultă ordinele fără să comenteze:

„Mă bucur de fiecare antrenament, băieţii mă ascultă şi nu-mi fac probleme. Suntem o echipă foarte bună care vrea să progreseze”.