A scăpat de închisoare după ce fiica sa a trimis o scrisoare emoţionantă judecătorilor

Un tată ruinat, care a răsfăţat-o pe fiica sa adolescentă cu produse de lux în valoare de mii de lire sterline, inclusiv o petrecere de 20.000 de lire la 16 ani, a scăpat de închisoare după ce a dat faliment iar fiica sa a trimis o scrisoare emoţionantă judecătorilor.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 19:57
A scăpat de închisoare după ce fiica sa a trimis o scrisoare emoţionantă judecătorilor

Un judecător l-a condamnat pe britanicul Harby Panesar la nouă luni de închisoare după ce a înființat o nouă firmă, în ciuda hotărârilor judecătorești, după afacerea sa în domeniul finanţelor a dat faliment, potrivit DailyMail.

Cu toate acestea, marţi, Curtea de Apel l-a cruţat pe Harby de închisoare după ce fiica sa Anysha, acum în vârstă de 19 ani, căreia i-a făcut cadouri în valoare de mii de lire sterline, a implorat instanța într-o scrisoare să nu-l trimită la închisoare pe tatăl ei.

Harby Panesar a petrecut trei ani copleşind-o pe Anysha cu daruri, organizându-i chiar o petrecere în stilul vedetelor de la Hollywood de ziua ei de naștere. La petrecerea de 16 ani adolescenta a primit un videoclip personal de la Nicole Kidman și a adus-o să cânte pe Tulisa, de la N-Dubz.

Harby Panesar, în vârstă de 45 de ani, a finanţat apoi visul fiicei de a deveni un model de top, iar ea a fost numită „Adolescenta Perfectă a Americii”.

Judecătorii i-au permis recursul la Curtea Civilă de Apel și i-au suspendat pedeapsa pentru doi ani.

Instanța a spus că el este acum „departe de viața luxoasă de odinioară” și este „ruinat financiar și falimentar”.