A slăbit 50 de kilograme la scurt timp după ce a început să bea acest ceai. E sănătos şi la îndemâna oricui

O tânără de 22 de ani din Anglia a slăbit 50 de kilograme consumând un ceai extrem de popular. Fata a ajuns celebră pe rețelele de socializare, unde a postat fotografii cu progresul dietei speciale.

08 dec. 2019, 11:46
A slăbit 50 de kilograme la scurt timp după ce a început să bea acest ceai. E sănătos şi la îndemâna oricui

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie a dat jos 50 de kilograme consumând un ceai extrem de popular, scrie kfetele.ro.

Fata a ajuns celebră pe rețelele de socializare, unde a postat fotografii cu progresul dietei speciale pe care a ținut-o. Drama femeii nu era doar că avea 150 de kilograme. Pe lângă asta, tânăra se confrunta și cu diabetul zaharat.

Citeşte şi Dieta cu mămligă. Uluitor ce se întâmplă în organismul tău dacă înlocuieşti pâinea cu mămăliga

Fata a ascultat sfaturile medicului de familie, care i-a recomandat să bea mult ceai verde pentru reglarea colesteroluDieta cu mămligă. Uluitor ce se întâmplă în organismul tău dacă înlocuieşti pâinea cu mămăligalui rău din sânge. Ceaiul verde a ajutat la accelerarea metabolismului și i-a dat suficientă energie să se apuce de sport, iar acest lucru a ajutat-o și să se tonifieze.

Se pare că acest ceai verde, mai ales dacă e luat din comerț, e periculos. Conține multă cofeină și dă o stare de agitație celui care îl bea. Tocmai de asta, tânăra a alternat cele 3 căni de ceai verde cu ceai din fructe de pădure și astfel nu s-a confruntat cu aceste reacții adverse.


loading...