A supravieţuit în spaţiu, dar era să moară într-un accident pe Pământ. Miliardarul Richard Branson a suferit răni teribile, după ce a căzut de pe bicicletă FOTO

Miliardarul Richard Branson a suferit multiple răni după ce a căzut de pe bicicletă în timpul unei plimbări în Insulele Virgine Britanice. El a postat imaginile pe reţelele de socializare.

11 nov. 2021, 16:56
A supravieţuit în spaţiu, dar era să moară într-un accident pe Pământ. Miliardarul Richard Branson a suferit răni teribile, după ce a căzut de pe bicicletă FOTO

Sir Richard Branson a făcut publice imaginile cu rănile teribile pe care le-a suferit în urma unui accident „colosal” la ciclism, după ce frânele i-au cedat în timpul unei plimbări caritabile. Mogulul miliardar a postat fotografiile pe Instagram și a dat asigurări că toţi cei implicaţi în această acţiune se descurcă bine.

Mă aflu în recuperare după un accident colosal de ciclism. Din fericire, sunt bine, dar am niște răni mari și vânătăi!„, spune miliardarul, într-un videoclip.

Citeşte şi Zborul în spaţiu al miliardului Richard Branson, investigat pentru posibile nereguli de Administraţia Federală pentru Aviaţie. Vehiculul SpaceShipTwo va fi reţinut la sol până la finalizarea anchetei

Richard Branson are 71 de ani

După accidentul de pe insula Tortola, din Insulele Virgine Britanice, Branson le-a arătat urmăritorilor tăieturi și vânătăi severe la cot, precum și o „umflătură extraordinar de mare” pe șold. Proprietarul Virgin Media a dezvăluit că are și un hematom „masiv” la picior, în urma accidentului.

Citeşte şi Dumitru Prunariu critică zborul spaţial al lui Richard Branson. „Nu prea văd momentul istoric. Nu am văzut Cosmosul Negru”

Richar Branson a mai suferit un grav accident cu bicicleta şi în 2016.