A transformat o Dacia 1300 într-o super-maşină. Parcă este desprinsă dintr-un film SF FOTO

Pasionat de mașini încă din copilărie, dar și de filmele apocaliptice gen Mad Max, un bucureștean, care în urmă cu trei ani a transformat un Trabant într-o autoturism de nerecunoscut, a "comis-o" din nou. De data aceasta, a modificat o Dacie – în vârstă de 21 de ani- într-o mașină desprinsă parcă dintr-un film SF.

23 apr. 2016, 08:35

Daniel Dragne își petrece cea mai mare parte a timpului în service-ul auto în care a a învățat meserie și pe care l-a moștenit de la părinții lui, scrie libertatea.ro. Pasiunea pentru mașini, pe care o are încă de pe vremea în care era elev în școala primară, s-a transformat în afacerea vieții lui. â

Citeşte şi Cum se făceau TESTELE DE IMPACT pentru DACIA înainte de 1989 VIDEO

În urmă cu câțiva ani i-a venit strașnica ideea de a transforma o mașină ruginită, ieșită din uz, într-un vehicul de război apocalptic. Au urmat mai multe exemplare „altfel”- împrumutate chiar și de unele vedete pentru videoclipuri – care au fost premiate la diferite saloane auto și de pe urma cărora a câștigat sume frumușele fiind cerute pentru diferite reclame.

Citeşte şi Şi-a transformat Dacia veche de 40 de ani într-un bolid de lux care atinge 210 km la oră

Ultima mașină pe care a modificat-o bucureșteanul de 37 de ani este o Dacie din 1995. „Mașinuța am luat-o de la nea Victor, un prieten de-al nostru. L-am tot rugat să mi-o dea… că zăcea ruginită în curte. Până la urmă s-a îndurat, dar când a văzut ce am făcut din ea s-a crucit. Acum urmează să-i mai punem niște gratii în loc de parbriz și stingii de lemn drept plafon și la expoziție cu ea. Sâmbătă suntem așteptați să o expunem în fața Palatului Parlamentului la salonul auto”, a spus Daniel, mândru tare de ultima sa creație.