A trecut peste divorţ. Ioana Ginghină, poze sexy în costum de baie FOTO

Ioana Ginghină se bucură din plin de razele soarelui! Cum prinde puţin timp liber are grijă să se bronzeze şi are şi un motiv: întâlnirea cu un mare artist.

RomaniaTV.net
03 iul. 2019, 10:36

Ioana Ginghină şi-a pozat trupul sexy într-un costum de baie de culoare galben, scrie spynews.ro. Cu ochelari de soare şi o atitudine de divă, bruneta şi-a anunţat prietenii de pe reţelele de socializare că se pregăteşte pentru întâlnirea cu Ed Sheeran de miercuri seară, atunci când artistul va susţine un concert în Bucureşti.

Citeşte şi Adevărul despre divorţul dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol iese la suprafaţă. „Mi-a spus că el nu mai e fericit”

„Mă pregătesc pentru întâlnirea cu Ed Sheeran #summerfun #goodvibes #summer”, a scris Ioana Ginghină.

A divorţat de Alexandru Papadopol

Împăcați cu situația, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au mers împreună la un birou notarial din Capitală, pentru a pune la punct toate detaliile despărțirii lor – de la partaj, până la custodie și pensia alimentară. „Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină”, a explicat Ioana Ginghină.