A turnat o cană plină de sare în chiuvetă. Efectul a uimit-o!

A luat o cană plină cu sare și a turnat-o în chiuvetă. Motivul este de-a dreptul uluitor și fără îndoială o să puneți în practică când veți afla pentru ce este util acest lucru.

RomaniaTV.net
24 ian. 2018, 20:05
A turnat o cană plină de sare în chiuvetă. Efectul a uimit-o!

Dacă veți amesteca o jumătate de cană de sare cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și le amestecați cu apă caldă, iar mai apoi veți turna pe scurgerea chiuvetei, atunci veți vedea ca în câteva minute această substanță va reacționa și veți avea o scurgere curățată total de orice impuritate.

Pentru a scăpa de germenii de pe bureţii de spălat vasele, pune-i într-un vas cu apă caldă şi sare pentru mai multe ore. Apoi clăteşte bureţii şi foloseşte-i ca şi până acum.

Citeşte şi Şi-a pus sare şi zahăr sub limbă în fiecare seară. Ce i s-a întâmplat a doua zi

Sarea de bucătărie te ajută la curăţenia în casă

Scapă de buruieni. Mulţi oameni se folosesc de sare pentru a scăpa de buruieni. Este şi o metodă practică, fără a folosi produse care conţin chimicale.

Tot ce trebuie să faci este să pui sare în apă caldă sau chiar fiartă, şi apoi să o pui peste buruieni. Repetă de câte ori este nevoie în fiecare zi, până când buruienile se usucă.

Petele de sânge pot fi uşor înlăturate dacă presari sare pe ele şi laşi câteva minute pentru a fi absorbite. Spală apoi covorul sau hainele ca de obicei.

Dacă ai mobilier din răchită, atunci îl poţi curăţa foarte simplu cu un amestec de apă caldă cu sare. Cu ajutorul unei perii curăţă bine mobilierul.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui sare în şampon. Nu te-ai fi gândit niciodată la asta!

Această metodă va păstra mobilierul luminos şi îl va împiedica să se îngălbenească.

Dacă ai o mătură din sorg, tot apa cu sare te vor ajuta să întăreşti firele de sorg. Lasă mătura într-o găleată cu apă pentru mai multe ore.

Acest lucru va întări firele de sorg şi vor arăta ca noi.

Petele de vin de pe covor pot fi îndepărtate cu ajutorul sării de bucătărie. Pentru a trata o pată de vin urâtă, toarnă sifon pe ea. Apoi acopertă pata cu sare şi las-o să absoarbă cât mai mult posibil. Odată ce s-a uscat, îndepărtează sarea cu ajutorul aspiratorului.

Sarea se foloseşte şi pe timp de iarnă, la deszăpezirea străzilor. Acelaşi lucru îl poţi face şi tu, dar la geamuri, pentru a preveni ca acestea să îngheţe.

Amestecă apă cu sare şi lasă un burete să absoarbă conţinutul, iar apoi lasă-l la uscat. Şterge apoi geamurile cu buretele. Astfel, nu ve mai avea de răzuit gheaţa de pe geam.

Depozitele minerale de pe vaze sau acvarii pot fi îndepărtate cu uşurinţă. Pune sare pe zonele respective şi freacă bine, apoi clăteşte.

Dacă ai obiecte din cupru în casă, sarea te va scoate din încurcătură. O pastă simplă, realizată din sare şi apă poate fi aplicată peste cupru pentru a face să strălucească.Aplică pasta, freacă uşor, iar apoi clăteşte.

Paharele de de vin sau cănile cu urme de ruj pot fi curăţate rapid cu sare. Aplică puţină sare pe zonele respective, freacă uşor şi clăteşte. Aceste vor dispărea ca prin minune.

Şi petele de grăsime şi mâncare din cuptor pot fi îndepărate cu uşurinţă dacă pui rapid sare pe pată. Va fi mult mai simplu de curăţat odată ce cuptorul se răceşte.

Sursa: suntgospodina.com