A văzut că în gura micuţului ei a apărut o gaură suspectă. Femeia nu a ezitat şi s-a dus de urgenţă cu bebeluşul la spital. Toată lumea a izbucnit în râs când doctorul a descoperit care era, de fapt, problema

O mamă a trăit clipe de groază după ce a observat că în gura bebeluşului ei se află o gaură suspectă. Deznodământul, însă, a uimit pe toată lumea.

12 mai 2021, 20:07
A văzut că în gura micuţului ei a apărut o gaură suspectă. Femeia nu a ezitat şi s-a dus de urgenţă cu bebeluşul la spital. Toată lumea a izbucnit în râs când doctorul a descoperit care era, de fapt, problema

Becky Stiles, în vârstă de 24 de ani, a intrat în panică atunci când i-a schimbat scutecul micului Harvey și a văzut un cerc întunecat pe cerul gurii. Tânăra care este mamă a trei copii l-a dus de urgenţă pe Harvey, în vârstă de 10 luni, la spitalul Colchester, îngrozită de ceea ce i se întâmplase.

Dar  chiar înainte de a intra în clădire, un medic ce avea o mică lanternă şi a văzut ce e acolo a dezvăluit că era doar un autocolant inofensiv. Becky, stânjenită de toată situaţia, a împărtăşit această experienţă cu internauţii ca un avertisment către alți părinți de a ține autocolante departe de nou-născuți.

„Am sunat-o pe mama care mi-a spus să telefonez la 112 și, în timp ce așteptam să răspundă cineva, tata mi-a spus să-l duc direct la spital. Așa că i-am lăsat pe ceilalţi doi copii la bunici și am făcut doar 30 de minute cu mașina până la cel mai apropiat spital.

Becky – care are alți doi băieți – a adăugat: „Îmi sunasem toți membrii familiei pentru a-i anunța și le-am trimis fotografia. Am telefonat și familiei tatălui lui Harvey ca să le spun și lor de problemă. În așteptarea, la ușa principală a spitalului, îi explic unui străin care făcea cu mâna și vorbea cu Harvey.

„O asistentă mi-a spus să-mi iau doar lanterna și să arunc o privire. După aproximativ 30 de secunde de căutare, ea a spus„ Asta e un autocolant ”. Eu fiind o idiotă, îi spuneam„ Nu arată că este o gaură ”.

„Ea și-a băgat degetul în gură și l-a agățat. Am râs, tremuram și a fost atât de jenat.”, mai susţine tânăra, potrivit Mirror.

„În mașină a trebuit să îmi calc pe mândrie și mai mult decât atât, să apelez toate persoanele din familie pentru a anunța că Harvey nu are, de fapt, o gaură în gură şi că a fost o încurcătură teribilă. Micuţului îi plac autocolantele”, a adăugat femeia.

Citeşte şi: Un bebeluş de cinci luni a murit de TBC la Spitalul „Marius Nasta”. Părinţii nu au mers cu copilul la medic de teamă să nu se infecteze cu COVID