A văzut pe Twitter cum tatăl său se SINUCIDE, dar nu şi-a dat seama cine este

Publicat: Sâmbătă, 30 Iunie 2012 15:37 // Actualizat: Duminică, 01 Iulie 2012 12:35 // Sursa: RTV.net

Un tânăr olandez a văzut, pe Twitter, câteva fotografii şi un film despre o sinucidere, dar nu şi-a dat seama că în imagini era chiar tatăl său. Când autorităţile l-au informat oficial, olandezul a fost şocat, apoi şi-a aminitit de imaginile pe care le văzuse pe reţeaua de socializare cărora nu le dăduse prea mare importanţă atunci.  

Imaginile fuseseră înregistrate de un grup de studenţi, care aşteptau trenul în gara din Driehuis, când bărbatul s-a aruncat înaintea locomotivei. Studenţii au făcut fotografii şi au filmat scena de după sinucidere, apoi au postat imaginile pe Twitter.

Imaginile au ajuns astfel, din pură întâmplare, chiar la fiul sinucigaşului, care locuieşte în Amsterdam, la 20 de kilometri de oraşul unde locuia tatăl său, scrie Daily Mail. 

Poliţistul care l-a informat pe fiul sinucigaşului despre moartea tatălui său a intervenit apoi pe Twitter, rugându-i pe cei care au postat imaginile să le retragă şi să nu le mai difuzeze.

Misiunea de a le spune rudelor sinucigaşului despre moartea lui l-a marcat pe poliţist. "Foarte impresionant. Fiul văzuse fotografiile online înainte de a afla că erau, de fapt, ale tatălui său! E foarte greu pentru el, de aceea vă cer să ştergeţi imaginile", le-a scris poliţistul pe Twitter utilizatorilor reţelei de socializare.

 loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gară locomotivă olandez reţea de socializare sinucidere tren utilizatori de Twitter
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iun 17:15
Răspunde | Votează email 1 email
nelucu
cam VECHE ştirea! aşa greu vă mişcaţi?
A, de fapt voi nu ştiţi decât, vag, engleză şi o ştire din Olanda nu avea să ajungă la voi decât prin tabloidele din Anglia.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H