A văzut pe Twitter cum tatăl său se SINUCIDE, dar nu şi-a dat seama cine este

Un tânăr olandez a văzut, pe Twitter, câteva fotografii şi un film despre o sinucidere, dar nu şi-a dat seama că în imagini era chiar tatăl său. Când autorităţile l-au informat oficial, olandezul a fost şocat, apoi şi-a aminitit de imaginile pe care le văzuse pe reţeaua de socializare cărora nu le dăduse prea mare importanţă atunci.  

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 12:37
A văzut pe Twitter cum tatăl său se SINUCIDE, dar nu şi-a dat seama cine este

Imaginile fuseseră înregistrate de un grup de studenţi, care aşteptau trenul în gara din Driehuis, când bărbatul s-a aruncat înaintea locomotivei. Studenţii au făcut fotografii şi au filmat scena de după sinucidere, apoi au postat imaginile pe Twitter.

Imaginile au ajuns astfel, din pură întâmplare, chiar la fiul sinucigaşului, care locuieşte în Amsterdam, la 20 de kilometri de oraşul unde locuia tatăl său, scrie Daily Mail. 

Poliţistul care l-a informat pe fiul sinucigaşului despre moartea tatălui său a intervenit apoi pe Twitter, rugându-i pe cei care au postat imaginile să le retragă şi să nu le mai difuzeze.

Misiunea de a le spune rudelor sinucigaşului despre moartea lui l-a marcat pe poliţist. „Foarte impresionant. Fiul văzuse fotografiile online înainte de a afla că erau, de fapt, ale tatălui său! E foarte greu pentru el, de aceea vă cer să ştergeţi imaginile”, le-a scris poliţistul pe Twitter utilizatorilor reţelei de socializare.