A vrut să aibă un zâmbet de Hollywood, dar s-a ales cu unul de coșmar. Cum arată femeia care a apelat la un stomatolog „ieftin” din Turcia

O femeie din Irlanda de Nord a trecut prin momente de coșmar după ce a apelat la serviciile unui stomatolog „ieftin” din Turcia. Și-a dorit fațete dentare, dar s-a ales cu mai multe infecții și dinții ruinați.

06 oct. 2022, 12:38
A vrut să aibă un zâmbet de Hollywood, dar s-a ales cu unul de coșmar. Cum arată femeia care a apelat la un stomatolog „ieftin” din Turcia

Amanda Turner și-a dorit un zâmbet de Hollywood, dar s-a ales cu unul desprins din filmele de groază. Femeia a trecut prin momente cumplite, după ce a apelat la serviciile unui stomatolog „ieftin” din Turcia. În loc de fațetele dentare mult visate, aceasta s-a ales cu multiple infecții, dar și cu dinții ruinați.

Citește și Medic stomatolog, ameninţat de Tzancă Uraganu: „A încercat să ne spargă uşa”

Încântată de prețurile mult mai mici față de cele existente pe piață, femeia din Irlanda de Nord a călătorit în Istanbul pentru intervenția stomatologică care a costat-o 3.000 de lire sterline. Din păcate, femeia a învățat pe propria piele că ce este ieftin nu este neapărat și bun.

Medicul stomatolog „ieftin” din Turcia i-a pilit dinții incorect și i-a montat greșit fațetele dentare Amandei Turner, care la scurt timp și-a dat seama de greșeala comisă.

„Am simțit că dinții nici măcar nu erau cum trebuie, dinții mei de dedesubt sufereau de dureri chinuitoare. A fost o durere pe care nu mi-am imaginat-o niciodată în viața mea”, a spus femeia, pentru The Sun.

Aceasta a mărturisit că după ce s-a întors din Istanbul, a suferit „un fel de șocuri electrice” care veneau din dinți, iar această senzație a durat cam cinci zile.

Din păcate, după problemele grave pe care le-a întâmpinat din cauza intervenției stomatologice eșuate, Amanda Turner a fost nevoită să  scoată din buzunar suma de 14.000 de lire sterline pentru a repara daunele provocate de stomatologul „ieftin” din Turcia.

Citește și 3 simptome prin care îţi dai seama că experimentezi o urgenţă stomatologică