A vrut să îi facă CADOU IUBITEI o pereche de SÂNI mai MARI, însă reacţia FETEI l-a şocat FOTO

Un tânăr din China a fost lăsat cu ochii în soare după ce a vrut să îi ofere iubitei sale drept cadou o mărire de sâni. Cu toate acestea, surpriza a şocat-o pe tânără care a făcut scandal şi apoi s-a despărţit de bărbat.

12 mart. 2015, 15:32

Wen Ting, femeia de 24 de ani, a fost şocată în momentul în care partenerul ei i-a spus că drept cadou de ziua sa de naştere a programat-o pentru o operaţie de mprire de sâni, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cea mai ORIGINALĂ cerere în căsătorie! Şi-a rugat iubita în fiecare zi din an să se mărite cu el VIDEO

Bărbatul, Wang Chen, de 26 de ani, a crezut că iubita lui se va bucura de surpriză, însă gestul său a înfuriat-o, motiv pentru care cei doi s-au certat şi într-un final fata s-a despărţit de el după ce l-a lovit între picioare. Mai mult, întreg incidentul a fost filmat de un priten de-al tânărului, chiar la rugămintea acestuia.

Citeşte şi IDEI INEDITE de CADOURI. Cum poţi pune o FOTOGRAFIE pe LEMN – VIDEO EXPLICATIV

Nu cred că se aştepta la asta. Şi-a ieşit din pepeni. A început să ţipe că nu a fost atât de insultată în viaţa ei şi că dacă nu îi plac sânii ei să o lase în pace. Wang şi-a cerut scuze şi a spus că îi plac sânii ei, dar a crezut că ea i-ar vrea mai mari. A început să îl lovească şi apoi a plecat furioasă„, a declarat prietenul tânărului.