A vrut să își umfle roţile maşinii cu stingătorul de incendiu. Imaginile cu şoferul distrat au devenit virale VIDEO

Un șofer din Cehia ajuns într-o benzinărie a încercat să își umfle roţile mașinii cu stingătorul de incendiu, dar s-a umplut de spumă. Imaginile au fost surprinse de camerele video şi s-au viralizat în mediul online.

23 oct. 2023, 20:49
A vrut să își umfle roţile maşinii cu stingătorul de incendiu. Imaginile cu şoferul distrat au devenit virale VIDEO
A vrut să își umfle roţile maşinii cu stingătorul de incendiu. Imaginile cu şoferul distrat au devenit virale

A vrut să își umfle roţile maşinii cu stingătorul de incendiu. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum respectivul conducător auto intră în benzinărie, coboară din autoturism, iar apoi se îndreaptă spre stingătorul de incendiu. Îl ia și se duce la una dintre roţile mașinii, pune furtunul pe supapă și activează stingătorul, fiind imediat este acoperit de spumă!

Citeşte şi: Filmare cu trei românce care fură dintr-un magazin din Florida devenită virală. Reacția femeilor când au fost ridicate de polițiști: „Furtul nu este o infracțiune”

După ce și-a dat seama de ceea ce a făcut, șoferul s-a grăbit să pună extinctorul la locul lui, s-a curățat pe haine și s-a asigurat că nu a fost văzut de oamenii din jur, scrie Fanatik.

Videoclipul a fost publicat pe Facebook de un internaut, care a lăsat și un comentariu ironic: „Când afară este mai frig, este important să aveți cauciucuri umflate corespunzător”.

Citeşte şi: Preotul care lovește mașina de box cu puterea Domnului. Părintele Petru a devenit viral pe Tik Tok după ce a dat aparatele peste cap: „La RXF cu Calistrat!”