A vrut să-şi schimbe viaţa, dar s-a trezit invalidă. Ce a păţit o femeie care a vrut să slăbească

Britanica Kylie Heydon a crezut că toate problemele sale vor dispărea după ce a slăbit câteva zeci de kilograme, însă viaţa ei s-a schimbat cu totul, în rău.

RomaniaTV.net
03 apr. 2013, 12:17
A vrut să-şi schimbe viaţa, dar s-a trezit invalidă. Ce a păţit o femeie care a vrut să slăbească

Tânăra în vârstă de 25 de ani a devenit subnutrită în urma operaţiei şi a dezvoltat un ulcer din cauza că organismul ei nu putea asimila vitamina B.

„Am intrat în operaţie ca o femeie căsătorită şi fericită, care îşi iubea serviciu şi voia doar să fie mai slabă. Acum sunt divorţată, nu am niciun loc de muncă şi am un handicap mintal şi fizic”, a spus Kylie pentru The Sun.

Citeşte şi A slăbit 81 kg cu ajutorul unei operaţii, dar asta i-a DISTRUS viaţa FOTO

La un an de la operaţia de micşorare a stomacului, din decembrie 2010, tânăra a fost diagnosticată cu ecefalopatie, o boală neurologică provocată de deficienţa de vitamina B care afectează memoria pe termen scurt şi mobilitatea.

„Am fost extrem de furioasă când am auzit diagnosticul. Nimic din tot ce mi se întâmpla nu ar fi avut loc dacă nu făceam operaţia”, se plânge britanica.

Citeşte şi Pretenţii mari, la 190 de „kile”: Sunt prea grasă ca să muncesc, să-mi plătească statul operaţia!

Din cauză că a devenit dependentă de soţul ei, care a renunţat la locul lui de muncă pentru a-i purta de grijă, relaţia lor a avut de suferit, iar la câteva luni de la stabilirea diagnosticului cei doi au divorţat.

„Operaţia a avut un efect devastator asupra mea şi asupra familiei mele. Acum trăiesc datorită unei diete pe bază de lichide şi a medicamentelor”, a mai spus Kylie Heydon.

Citeşte şi De la o femeie obeză a ajuns subnutrită şi trebuie să consume 5.000 de calorii pe zi FOTO