Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Manelistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, în vară

Adrian Minune (49 de ani) a făcut mai multe schimbări în viața lui în ultima vreme. Manelistul este preocupat de sănătatea sa, dar și de aspectul fizic. De aceea a decis că este momentul să-și facă o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului.

18 apr. 2024, 09:16
Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Manelistul vrea să fie în formă la nunta fiicei sale, în vară

Cunoscutul manelist Adrian Minune va fi din nou socru mic. În vară, pe 14 iulie, fiica lui mai mică, Adriana, face nunta și botezul. Așa că manelistul a decis că este momentul să facă o serie de schimbări în privința aspectului său. Sub pretextul că vrea să arate bine la nunta fiicei sale, Adrian Minune a recurs la intervenția chirurgicală pe care și-o dorea de mult timp, și anume gastric sleeve, cunoscută mai bine ca operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, și soțul ei stau în perfuzii! Ce s-a întâmplat cu cei doi

Adrian Minune a apelat la serviciile Prof. Dr. Cătălin Copăescu, același medic care a operat-o și pe Teo Trandafir în decembrie 2013, tot pentru a-i micșora stomacul. „Vreau să îi mulțumesc doctorului Copăescu pentru că mă simt foarte bine, extraordinar de bine! Pe 17 aprilie am primul control, sunt super ok, plin de viață, plin de fericire! Aseară am cântat, am cântat foarte bine! După 10 zile am control, mă simt foarte bine!”, a povestit Adrian Minune pe contul său de Instagram.

Pe site-ul spitalului Ponderas unde a fost operat Adrian Minune, o astfel de intervenție de gastric sleeve costă de la 3.900 de euro, scrie Click.ro.

Citește și: Karmen Minune, afectată de absența tatălui în copilărie. Adrian Minune era tot timpul plecat la cântări: „Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi”

Anterior, Adrian Minune și-a făcut un tatuaj pe spate. Desenul îl întruchipează pe Iisus și niște scări care urcă spre cer, două păsări, dar și un om care se roagă și care stă la baza scărilor.