Abandonată de părinţi şi extrem de săracă, o fată are rezultate excepţionale la şcoală VIDEO

Trăieşte într-o sărăcie lucie, într-o cameră obscură, plină de igrasie, însă are o ambiţie de neclintit. A fost abandonată de părinţi şi nu ştie ce înseamnă mângâierea unei mame. Totuşi, luptă în fiecare zi cu greutăţile vieţii. Este povestea tristă a unei fetiţe de doar 11 ani, din Bârlad, crescută de bunici, în condiţii vitrege, dar care are rezultate excepţionale la şcoală.

01 oct. 2014, 09:51
Abandonată de părinţi şi extrem de săracă, o fată are rezultate excepţionale la şcoală VIDEO

Raluca nu a cunoscut dragostea de mamă, pentru că a fost abandonată de părinţi. Bunica nu s-a îndurat însă să o lase pe străzi. O creşte alături de un verişor care suferă de retard sever şi care a fost şi el abandonat de mamă, potrivit România TV. Bătrâna face eforturi supraomeneşti pentru a-şi întreţine nepoţii.

M-am lăsat pe mine şi le-am dat tot lor, ca să le fie bine, să nu sufere„, a declarat bunica Ralucăi.

Bunicii şi cei doi nepoţi locuiesc într-o cameră mică, nu au apă curentă, iar igrasia face aerul irespirabil. În ciuda condiţiilor vitrege, Raluca este responsabilă, sârguincioasă şi ambiţioasă. „Aş vrea să mă fac doctor, pentru că îmi place să ajut oamenii„, a mărturisit Raluca.

Când vine vorba despre cea care i-a dat viaţă, ochii Ralucăi i se umplu de lacrimi. „Nu vreau să o văd pe mama. Pentru că m-a crescut mamaia„, a spus fetiţa.

Nu a contribuit niciodată la creşterea ei, nici nu vrea să audă, e o mamă fără suflet„, a mai declarat bunica fetei.

Femeia se simte neputincioasă atunci când ştie că nu îi poate oferi Ralucăi tot ce îşi doreşte. „Aş vrea un calculator ca să pot sa îmi fac temele la diverse obiecte, pentru că toţi colegii mei au„, este una dintre dorinţele Ralucăi.

Raluca a participat an de an la concursuri şcolare, unde a obţinut rezultate remarcabile.

CITEŞTE ŞI: Şase surori din Vaslui luptă cu sărăcia şi nevoile de acasă ca să poată merge la şcoală VIDEO