Abia acum s-a aflat! Ce a făcut, de fapt, în casă, Elena Ionescu, pentru a câştiga Survivor România 2020. Nimeni nu se aştepta la asta

Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, însă colegii de competiție au făcut dezvăluiri inedite despre artistă. Cristina Șișcanu a povestit despre un episod care s-a întâmplat în Republica Dominicană, în care o vizează pe câştigătoarea Survivor România 2020.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 13:42
Abia acum s-a aflat! Ce a făcut, de fapt, în casă, Elena Ionescu, pentru a câştiga Survivor România 2020. Nimeni nu se aştepta la asta

În noaptea în care Ruby s-a simtit foarte rău, Elena stătea în picioare și a dat o replică neasteptată. Noi am încercat sa găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu, să plece. Replica ei ni s-a parut inumană. Ea pare că a venit doar sa mearga până la capăt”, a povestit Cristina Șișcanu.

Scandal amoros după FINALA Survivor România. Cine este Faimoasa pentru care Războinicul Iancu Sterp şi-a părăsit iubita

Elena Ionescu, surprinsă în tandreţuri cu un fost Războinic de la Survivor România

Elena Ionescu şi Emanuel Neagu au mers împreună la munte, alături de alți foști concurenți, și au fost surprinși în ipostaze mai mult decât prietenoase. Cu toate că tânărul și-ar dori o relație cu artista, se pare că răspunsul acesteia nu i-a dat prea multe speranțe.

Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate.

Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea… Îmi amintesc că eram cu Cristi, care o plăcea pe Asiana, și încercam să stau și eu mai mult cu Elena. Am tot făcut pași mărunți, am încercat, mai ales de la unificarea echipelor să stau în preajma ei în tabără, să fiu mereu acolo. Chiar și acum, la terminarea show-ului. Totuși, suntem doar prieteni deocamdată, nu este nimic între noi de alt gen, vreau ca toată lumea să știe care este realitatea„, a declarat Emanuel Neagu.

Elena Ionescu a ținut să clarifice situația la emisiunea „Ștafeta mixtă!” Wowbiz. „Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă… Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa„, a declarat Elena Ionescu.

Scandal după finala Survivor România: „Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure


loading...