Scandal amoros după FINALA Survivor România. Cine este Faimoasa pentru care Războinicul Iancu Sterp şi-a părăsit iubita

Iancu Sterp s-a despărţit de iubita lui, Denisa, şi a vorbit despre motivele rupturii. Războinicul spune că Denisa a fost cea care s-a supărat pe el pentru că nu a mai putut rămâne încă o zi în București, înainte de plecarea ei la Londra, războinicul preferând să meargă acasă, pentru a-și ajuta sora la treburile gospodărești.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 16:29

Discuțiile au continuat prin telefon iar Iancu a fost cel care a decis să pună punct relației. 

Citeşte şi: Elena Ionescu, după ce a câştigat Survivor România. „Am stat 15 ani cu chirie, voi lua o casă pentru băieţelul meu!”

Noi nu mai suntem împreună, doar că nu ne-am despărțit după finală, cum a spus ea. Ea a spus pe vlogul ei că ne-am despărțit după finala Survivior, nu e adevărat, ne-am despărțit ieri (acum 2 zile. n.r.).

După finală a fost totul bine, am mers să dormim. Eram în București, am dormit și dimineața a trebuit să mă trezesc foarte devreme pentru că m-a sunat soră-mea, Geta, care era acasă. Rămăsese singură acasă și nu mai făcea față. Ne-a sunat să mergem acasă, s-o ajutăm.

Denisa avea avionul a doua zi pentru Londra și pe tema asta ne-am certat un pic, pentru că ea voia să stau cu ea până pleacă cu avionul. Așa era și planul, doar că n-am mai putut pentru că a trebuit să plec acasă să o ajut pe sora mea.

Nu știu cum mă vedeți voi, dar eu sunt genul de bărbat care, atunci când sunt într-o relație, nu vreau să o fac pe persoana cu care sunt să sufere sau s-o mint sau s-o înșel. Nu vreau să fac lucruri de genul ăsta. De asta am și ales să pun punct relației, pentru că simâeam că sunt în relația nepotrivită și decât să ajung la un moment dat s-o mint sau să-i ascund ceva, am ales să pun punct”, a explicat Iancu într-un vlog pe Youtube.

Fanii o acuză pe Emy Alupei de ruptura cuplului Iancu-Denisa

Faimoasa Emy Alupei si Războinicul Iancu Sterp au început să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună după ce s-a terminat competiția Survivor România. Mai mult decât atât, se zvonește că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie. În urmă cu câteva zile au apărut în presă imagini cu mașina lui Iancu parcată în fața casei lui Emy Alupei și se pare că războinicul ar fi dormit trei zile acasă la colega faimoasă. 

Se știe deja că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu în timpul competiției Survivor România, iar fanii au început să o atace pe Emy pe rețelele de socializare, conform Kanal D.

Fostul soţ al Elenei Ionescu RUPE TĂCEREA. Motivul BOMBĂ pentru care a divorţat de câştigătoarea Survivor România