Abia acum s-a aflat! De ce suferă Elena Ionescu, câştigătoarea Survivor România. S-a şi îngrăşat: „Ei bine, nu e din pricina mâncării”

Majoritatea concurenților de la Survivor au slăbit pe parcursul competiției, însă Elena Ionescu s-a îngrășat pe perioada petrecută în Republica Dominicană. Se pare că suferă de o dereglare hormonală destul de gravă.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 13:33
Abia acum s-a aflat! De ce suferă Elena Ionescu, câştigătoarea Survivor România. S-a şi îngrăşat: „Ei bine, nu e din pricina mâncării”

Câștigătoarea Survivor a ținut să precizeze că și acasă obișnuiește să facă sport și nici chiar în perioada sarcinii nu s-a îngrășat. A clarificat faptul că nu alimentația a fost problema, ci dereglările care i-au dat peste cap organismul.

Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi… Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a spus Elena Ionescu pe vlogul său.

Citeşte şi: Scandal după finala Survivor România: „Elena Ionescu nu merita să câştige!” Cine face acuzaţiile dure

Reacția Elenei Ionescu după ce a câştigat Survivor România 2020

Ma plec in fata publicului care m-a sustinut. (…) Am luptat ca o leoaica pentru copilul meu”, a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie,  tinand trofeul strans in brate. 

Marea Finala a fost una incarcata de emotie si de tensiune; dupa difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate in Republica Domincana, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalisti, Lola, Emanuel, Iancu si Elena, in direct, chiar in studiourile Kanal D, intr-un platou impresionant,  amenajat special pentru Marea Finala, o replica a Consiliului din Dominicana.

S-au derulat momente intense in ultima editie “Survivor Romania”, s-au depanat amintiri, concurentii si-au explicat cele mai intime si emotionate trairi, au curs lacrimi si s-a ras cu pofta.

Câştigător Survivor România 2020. Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie. Ce s-a întâmplat între ea şi Ghiţă

Telespectatorii au avut ocazia sa vada imagini in exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de productie ce a facut posibila o desfasurare uriasa de forte, lucrand la cele mai inalte standarde, pentru ca publicul sa aiba parte de un show total.

Cântăreața a făcut primele declarații după câștigarea celei mai dure competiții în emisiunea FanArena de la Kanal D: „Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt.  Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”.