Câştigător Survivor România 2020. Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie. Ce s-a întâmplat între ea şi Ghiţă

Emisiunea Survivor România se îndreaptă cu paşi repezi de sfârşit, marea finală se va disputa pe 30 mai. Până atunci, concurenții se află în tensiune continuă.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 10:44
Câştigător Survivor România 2020. Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie. Ce s-a întâmplat între ea şi Ghiţă

Elena Ionescu a intrat în conflict cu unul dintre competitori, iar asta a dus-o la un pas de a fi lăsată fără podoabă capilară.

Citeşte şi: CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Surpriză uriaşă, fanii au aflat deja cine câştigă marele trofeu

La ieșirea din competiție, Ghiță Balmuș a explicat cum s-a ajuns în această situație. „Ei bine, la un moment dat, Elena  zicea că i-a crescut podoaba capilară foarte mult, că îi este foarte cald cu părul, ea chiar are mult păr pe cap. Și ne spunea că s-ar tunde cheală, că nu se mai suportă așa, fiindcă nu poate să se vopsească și să se aranjeze.

Noi, la început, până să facă ea o asemenea afirmație, o dădeam pe caterincă, hai că te tunzi cheală, bla, bla. Apoi, eu, atunci, la nervi, când i-am aruncat în față acest lucru, într-adevăr, prin intonație, faptul că i-am zis că o să o fac zero în cap a sunat ca și o jignire, însă totul era într-un context. Sincer, nu am vrut să sune așa dur, era de fapt o discuție mai veche, care atunci a avut o altă conotație„, a declarat Ghiță la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro.

Scandal după ultima ediție „Survivor România”

Ediția de aseară a emisiunii „Survivor România” a creat revoltă în rândul fanilor care și-au pus semne de întrebare în ceea ce privește desfășurarea competiției. 

După o luptă palpitantă și foarte strânsă între Elena Ionescu și Cezar, soarta a făcut ca Cezar Juratoni să părăsească show-ul și să piardă locul în marea finală, cu toate că a fost unul dintre cei mai buni sportivi de pe teren și avea cele mai mari șanse să câștige trofeul.

CASTIGATOR SURVIVOR ROMANIA 2020. Marea finală se apropie. Doi concurenţi se luptă deja pentru premiul de 50.000 de euro 

Cei doi au fost nevoiți să intre la votul publicului, iar asta i-a revoltat pe fani, care susțin că Cezar este un bun sportiv și că a dovedit asta pe parcursul emisiunii.

Cum să reziste o femeie mai mult decât un bărbat? Iancu trebuia să ajungă în finală, prea multă reclamă i s-a făcut și familiei lui. În fiecare săptămână erau la Fan Arena/ Nu e corect și cinstit față de ceilalți ca publicul să aleagă cine joacă finala dintre Elena și Cezar. Trebuia să se joace un joc pentru locul în finală. Nu este drept dață de Emanuel, Lola și Iancu/ Dragilor, aceasta este o competiție sportivă, încetați cu aberațiile că Elena este un bun sportiv. Ceea ce oamenii nu au înțeles a fost că se votează din punct de vedere sportiv, nu din simpatie„, au fost o parte dintre comentariile fanilor.