Abia acum s-a aflat! George Burcea, scandal cu Andreea Bălan, înainte să fie „săltat” de Poliţie

Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, trec printr-o situaţie delicată, cei doi sunt la un pas să divorţeze. Unul dintre motivele pentru care au ajuns într-o astfel de situaţie, ar fi comportamentul schimbat al actorului.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 14:38
Abia acum s-a aflat! George Burcea, scandal cu Andreea Bălan, înainte să fie „săltat” de Poliţie

Abia acum s-a aflat că înainte de a fi oprit de polițiști și a fi testat antidrog, George Burcea ar fi făcut scandal în casa Andreei Bălan, potrivit Wowbiz. Se pare că actorul a fost chemat la secția de Poliție înainte de a se întâmpla incidentul din trafic, unde ar fi dat o declarație după ce a fost reclamat pentru scandalul făcut în casa artistei.

Se pare că oamenii legii au văzut că nu este ceva in regulă cu George Burcea și după ce a plecat de la secție, actorul a fost oprit în trafic pentru un control. Actorul ar fi fost extrem de agitați în prezența polițiștilor, iar comportamentul soțului Andreei Bălan i-au determinat pe oamenii legii să-l urmărească.

Citeşte şi: După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: „Fiecare e cu treaba lui”

Andreea Bălan, primele reacţii despre relaţia cu soţul ei, George Burcea

Andreea Bălan trece prin momente grele, relaţia cu soţul ei, George Burcea, ar fi pe sfârşite, potrivit gurilor rele. Unul dintre motivele care ar fi dus la această separare, actorul nu ar mai locui în căminul conjugal, ar fi dependenţa soţului de alcool şi alte substanţe interzise.

Artista a postat pe Instagram o fotografie în care lipseşte zâmbetul de pe buze, iar descrierea lasă loc de interpretări: Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri. După comentariile fanilor, care îi spuneau că ar fi păcat să dea cu piciorul unui mariaj atât de frumos, vedeta nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit.

Dorind să pună capăt speculațiilor, Andreea Bălan a decis să le răspundă fanilor, însă nu făcut decât să alimenteze și mai mult zvonurile care spuneau că mariajul ei nu mai funcționează.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi George Burcea, tot mai aproape de divorţ! Aurelian Temişan i-a dat de gol

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic. Sinceritatea pe care voi o cereți și o vreți insistent îmi poate afecta copiii în viitor. Aici nu mai e vorba de un stop cardiac, ca să îl comentez. Când sunt copii la mijloc, tăcerea e de aur” a fost răspunsul pe care Andreea Bălan l-a oferit fanilor, însă la scurt timp l-a şters.

Soţul Andreei Bălan s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Poliţiştii rutieri l-au prins drogat la volan. Aparatul etilotest a arătat că acesa se afla sub influenţa cocainei.


loading...