După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: „Fiecare e cu treaba lui”

Andreea Bălan şi George Burcea trec prin momente dificile, cei doi ar fi la un pas de divorţ după ce actorul a dezvăluit detalii importante din viaţa lui. Vedeta nu ar fi ştiut de ele, asta fiind cauza rupturii dintre ei.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 07:22
După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: „Fiecare e cu treaba lui”

Tensiunile au ajuns la cote maxime, George a început să lipsească nopţile de acasă. De curând, ar fi început să umble cu un coleg de breaslă, Daniel Nuță, actor în serialul ”Sacrificiul”, făcând diverse activități ”ca băieții”. Mai mult decât atât, Daniel Nuță, luptător de full contact care a făcut carieră ca actor,  este cel care s-ar fi oferit să-l găzduiască pe soțul Andreei Bălan, scrie Cancan.ro.

„Cu siguranță Andreea o să vă anunțe”

„Cei doi nu își vorbesc. Dacă, până acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe dacă soțul ei are de gând să vină acasă în seara asta”, a declarat o sursă pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Socrul Andreei Bălan, în război cu propriul fiu. Dezvăluiri şoc: „Aducea bărbaţi în casă. A venit nenea cu tirul, nenea turc!” VIDEO

Soțul Andreei Bălan a lăsat loc de interpretări când a fost întrebat de divorţ. ”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea.

George Burcea îi atacă dur pe Capatos şi Brancu

George Burcea a dezvăluit întâmplări şocante care s-au petrecut în copilăria, ceea ce a stârnit interesul mai multor jurnalişti. Doi dintre ei sunt chiar Dan Capatos şi Cristi Brancu, care l-ar fi chemat în emisiunea lor pe soțul Andreei Bălan, cerându-i, pentru suma de 5000 de euro, să vorbească despre copilăria lui traumatizantă și despre problemele din familia sa.

Citeşte şi: George Burcea face publică povestea mamei sale. Soacra Andreei Bălan, victima violenţei: „Este dureros şi șocant”

– Asa….deci, tata…da. Am observat cum un agresor si un criminal ( chiar asta este el…si m-am obisnuit de 32 de ani) devine deodata victimã, mergând pe acelasi drum ca acum 30 si ceva de ani….minciuna si cruzimea. Curios nu?

– Asa…Capatos era numele…Acest Dumnezo” al tv-ului. Nu stiam cã poate fi atât de rãu intentionat si/sau frustrat. O fi oare din cauza faptului ca 4 zile la rând productia lui a încercat cu disperare sã-mi cumpere prezenta în emisiune, iar prostul de mine a refuzat? Sau efectiv nenea Capatos gândeste precum numele-i mãret ( #mielucuonarã) _|_ ????

– Când am început campania nu stiu daca au fost 3 articole despre acest lucru, iar de emisiuni nici nu mai vorbesc. Eu prost. Data viitoare încerc cu spagã

– Ea, campania, continuã. Asa cum am continuat si eu indiferent de ce berbeci, oi sau miei mi-au iesit in cale” a fost postarea lui George Burcea, după ce Capatos și Brancu l-ar fi chemat pe soțul Andreei Bălan în emisiunea lor.

Citeşte şi: Socrul Andreei Bălan şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit! Detalii ŞOCANTE ies la iveală