Abraham: Familia Anghel are şi alte înregistrări cu Mircea Băsescu. Cred că va fi arestat pentru 30 de zile

Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, este de părere că există şanse ca Mircea Băsescu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 13:42
Abraham: Familia Anghel are şi alte înregistrări cu Mircea Băsescu. Cred că va fi arestat pentru 30 de zile

„După probele existente la dosar şi din măsuruile pe care DNA le-a luat, eu cred că există şansele în această direcţie (n. red. – arestarea preventivă pentru 30 de zile). Probele sunt consistente, fără niciun fel de dubiu, în viziunea noastră şi, sigur, este chestiunea doar de evaluare, în baza susţinerilor apărătorilor domnului Mircea Băsescu, de către judecătorul care are misiunea de a judeca această cerere de arestare preventivă”, a spus Abraham, în direct la România TV.

Abraham a mai spus că familia Anghel mai are şi alte înregistrări cu Mircea Băsescu şi că se va întâlni cu membrii acesteia pentru a vedea cât de pertinente sunt aceste probe.

DNA: Mircea Băsescu a promis că preşedintele îl va GRAŢIA pe BERCEA şi a primit 250.000 euro

„Mă întâlnesc cu familia Anghel, mi-au promis că-mi vor da alte înregistrări, care să confirme susţinerile lor. Voi vedea despre ce este vorba, iar dacă au pertinenţă, le voi promova. Eu cred că adevărul e de partea celor pe care-i apăr eu”, a mai declarat Abraham.