Academia SRI reclamă la Consiliul de Atestare a Titlurilor şi Diplomelor Universitare alţi şapte doctori pentru PLAGIAT

Publicat: Joi, 27 Decembrie 2018 16:52 // Actualizat: Joi, 27 Decembrie 2018 16:52 // Sursa: romaniatv.net

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) a transmis, în decembrie, şapte sesizări referitoare la suspiciuni de plagiat către Ministerul Educaţiei şi Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU). Sesizările vizează şapte doctori.

“La 17 octombrie 2018, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul" (ANIMV) a transmis șapte sesizări referitoare la suspiciuni de plagiat către Ministerul Educației Naționale – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), privind tezele de doctorat elaborate de: Nae Cătălin Radu, Goleanu Ana-Maria-Oana, Ibănescu Cătălin-Ștefan, Sticlaru Marius, Vevera Florina, Tudor Ana-Maria și Tudor Alexandru Marius.

Anterior, la 3 octombrie 2018, Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul" a transmis la UEFISCDI opt sesizări referitoare la suspiciuni de plagiat având ca obiect tezele de doctorat elaborate de: Goian Ionel, Șandru Ioan, Țolescu Aurelian Cezar, Naghi Gabriel, Lungu Severin Florian, Oiță Romeo, Cozma Sorin-Gabriel și Gogancea-Vătășoiu Mihai.

Cele 15 sesizări au fost elaborate și transmise ca urmare a politicii adoptate de instituția noastră, de verificare a tuturor tezelor de doctorat care au fost susținute în cadrul IOSUD –ANIMV", se arată într-un comunicat al instituţiei de învăţământ.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H