Academica Clinceni – FCSB 0-2. În aşteptarea lui Reghecampf. Clasament Liga 1

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a VII-a a Ligii I.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 16:15

Academica Clinceni – FCSB 0-2. Golurile au fost marcate de Dennis Man, în minutul 86 şi Olimpiu Moruţan, în minutul 89. 

Academica Clinceni, gazda de astăzi, este pe locul 13 în Liga 1, cu 7 puncte acumulate în 7 meciuri. FCSB revine pe locul secund, cu 15 puncte, la fel ca CFR Cluj, dar cu un golaveraj superior. Formația lui Toni Petrea are cea mai bună ofensivă din campionat, cu 17 goluri marcate.

Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, luni seară, că nu ar avea nicio problemă să fie din nou secundul lui Laurenţiu Reghecampf, dacă acesta ar reveni la gruparea patronată de Gigi Becali.

„Nu am vorbit nimic nici cu Laur, nici cu ceilalţi membri din staff, vom vedea ce va fi, viaţa îţi oferă surprize. Da, de ce nu (n.r – să fie secundul lui Reghecampf)? Se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, cu mare plăcere. Am fost cu el o lungă perioadă de timp, l-am ajutat mult, şi el pe mine, vom vedea ce va fi. Cea mai mare perioadă a carierei mele a fost alături de el”, a declarat Petrea la Digisport.

El a vorbit şi despre meciul cu Academica Clinceni, câştigat, scor 2-0. „A fost o victorie muncită, după un joc echilibrat în prima parte. În a doua parte, totul a mers maibine. Ca nivel de pregătire sunt mulţumit de echipă”.

Partida dintre Clinceni și FCSB se va disputa la Călărași, pe arena „Ion Comșa”. Motivul este legat de ora la care LPF a programat partida, 21:00. Cum arena ilfovenilor nu este dotată cu nocturnă, au decis să meargă pe terenul formației de Liga 2. Cele două au mai jucat un meci la Călărași, în turul campionatului precedent. FCSB se impunea cu 3-0. 

 

VIDEO. Ilie Poenaru, pregătit pentru Clinceni – FCSB

 

Citește și alte știri despre Clinceni și FCSB: 

Clinceni – FCSB, echipe de start:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu – Cebotaru, Cascini – A. Cordea, Chunchucov, P. Petrescu – R. Andronic 
Rezerve: G. Ureche – Fl. Achim, Chandarov, Boiciuc, Rusescu, C. Șerban, P. Pîrvulescu, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase – D. Man, Sg. Buș, Buziuc 
Rezerve: Straton – G. Simion, Briceag, Vînă, C. Dimitru, Perianu, Oc. Popescu, G. Enache, A. Șut
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Ion Comșa”, Călărași 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: Marius Marchidanu, Alexandru Vodă

De ce Reghecampf e omul providențial pentru FCSB: ”Nu știu cum face, dar poate să lucreze cu Gigi Becali!”

Laurențiu Reghecampf ar putea deveni pentru a treia oară antrenor la FCSB – tehnicianul de 45 de ani s-a despărțit de Al-Wasl și revine în țară după experiența în Emirate.

Iar un fost conducător de la FCSB îl consideră pe Reghecampf omul providențial în acest sezon.

”Sunt extrem de puțini antrenori care se pot înțelege cu Gigi Becali și, în același timp, să facă și performanță. În această privință este de departe pe primul loc într-un astfel de top!

Este extrem de greu să ții cont de recomandările patronului și să gestionezi și lotul. El știe cum să facă asta. Se face credibil în fața lotului cu argumente, nu doar printr-o o anumită abilitate de comunicare. El chiar reușește să se impună, nu știu cum o face asta, dar are calitatea asta.

 

Este singurul care poate ridica FCSB la rangul de echipă care să se bată cu succes la campionat. Altfel, nu are nicio șansă cu Craiova și CFR Cluj”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Liga DigiSport.