Acasă la Cristi Borcea, în Valea Boului. Ce spun sătenii: E frumos, dă-l moartii, de-aia e aşa iubăreţ!

Cristi Borcea este subiectul principal de discuţie în satul său natal, Valea Boului, mai ales după izbucnirea scandalului cu sarcina Valentinei Pelinel.

14 ian. 2016, 08:17

Cristi Borcea s-a născut în satul Valea Boului, din comuna gorjeană Cruşeţ. Casa părintească se află la liziera unei păduri, dar părinţii acestuia au plecat în Capitală când Cristi avea doar câţiva ani.

Ultimele scandaluri, cu Valentina Pelinel, a readus numele lui Cristi Borcea pe buzele locuitorilor satului. „Ne face de ruşine”, spun bătrânii, în timp de sătencele sunt mai blânde: „E frumos şi are bani”, potrivit unui reportaj publicat de adevarul.ro.

Citeşte şi Judecătoarea Geanina Terceanu a vorbit despre întâlnirile amoroase cu Cristi Borcea şi plicurile cu bani

Mihail Popescu, fost secretar la Primăria Cruşeţ, dezvăluie: „A fost un copil excepţional de bun. Se trage dintr-o familie de oameni cinstiţi, care au muncit pământul. Pentru că era conducătorul clubului Dinamo şi era fiu al satului, s-a propus Consiliului Local să i se decerneze titlul de «Cetăţean de onoare», lucru care s-a şi întâmplat, în 2010. De atunci nu ne-a ajutat cu nimic şi nu a mai trecut pe la noi„.

Citeşte şi Cristi Borcea a decis să DIVORŢEZE de Alina. Ce OFERTĂ i-a făcut pentru a accepta divorţul

Şi Viorel Drăguşin, primarul comunei Cruşeţ, e categoric: „A făcut comuna de râs. Prea multe avantaje nu am avut de pe urma acestui cetăţean de onoare şi, astfel, o să retragem această distincţie„. Elena Dinu, o localnică din  Valea Boului, nu e aşa pornită pe Borcea: „Nu mă bag în treburile lui, dar era corect să rămână cu prima nevastă. E frumos, dă-l moartii, şi de asta e aşa de iubăreţ. De asta mor şi fetele după el„.

De casa familiei Borcea se ocupă o vecină, Maria Popescu, care spune: „Fiecare îşi face acum viaţa cum vrea. E frumos, cu bani, Dumnezeu să-i dea sănătate! Sunt şi oameni bătrâni care la 60-70 de ani mai fac trăsnăi din astea. Acum, fiecare face ce vrea, pentru că e democraţie„.